Modeli

Električna vožnja modela ŠKODA OCTAVIA COMBI RS

DO 60 KILOMETARA BEZ EMISIJA

Najveća prednost modela OCTAVIA COMBI RS iV kombinacija je motora s unutarnjim izgaranjem velikog dometa i električnom vožnjom bez emisija. Litij-ionska baterija u podnici ispred stražnje osovine osigurava doseg električnog motora do 60 km u WLTP ciklusu. To je više nego dovoljno za sve svakodnevne vožnje u središtu grada. Za aktivaciju potpuno električnog pogona jednostavno odaberite E-mode.

Električna vožnja modela ŠKODA OCTAVIA COMBI RS

ODABERITE POTREBNU RAZINU NAPUNJENOSTI BATERIJE

OCTAVIA COMBI RS iV spremna je za svakodnevne situacije u kojima ćete izvući maksimum od plug-in hibridnog pogona. Želite li napuniti bateriju u pokretu prije ulaska u središte grada? Jednostavno postavite potrebnu razinu napunjenosti baterije i ona se puni u pokretu zahvaljujući motoru s unutarnjim izgaranjem i regenerativnom kočenju.

Električna vožnja modela ŠKODA OCTAVIA COMBI RS

PUNJENJE

Pojam "plug-in hibridno vozilo" govori nam da se baterija modela OCTAVIA COMBI RS iV može puniti povezivanjem s kabelom za punjenje. Bateriju je moguće puniti kod kuće, obično tijekom noći, putem obične utičnice ili snažnog wallboxa za brže punjenje - praznu bateriju moguće je potpuno napuniti korištenjem obične utičnice za 5 sati, a korištenjem wallboxa za 3 sata i 30 minuta. Punjenje baterije u pokretu vrlo je jednostavno - na poslu, na parkiralištu ili u shopping centru.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu