Modeli

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA OCTAVIA COMBI RS

AREA VIEW

┼Żelite li znati to─Źno ┼íto se doga─Ĺa oko vozila? Sustav Area View na zaslonu sustava infotainment prikazuje nekoliko razli─Źitih kutova oko vozila, snimljenih ┼íirokokutnim le─çama ─Źetiriju kamera postavljenih sprijeda i straga te na ku─çi┼ítima vanjskih zrcala. Panoramski pogled vozila od 360 stupnjeva olak┼íava parkiranje ili manevriranje u uskim ulicama.

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA OCTAVIA COMBI RS

POTPORA PRI PARKIRANJU (PARK ASSIST)

Potpora pri parkiranju (Park Asisst) poluautomatski upravlja vozilom u okomita parkirna mjesta te iz paralelnih parkirnih mjesta i u njih. Sustav vam poma┼że automatskim izvr┼íavanjem optimalnih pokreta upravlja─Źa za parkiranje unutar linija. Sve ┼íto vi trebate napraviti je ubrzati i ko─Źiti.

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA OCTAVIA COMBI RS

POTPORA ZA MANEVRIRANJE (MANOEUVRE ASSIST)

Radi izbjegavanja situacija parkiranja u kojima ne zako─Źite na vrijeme kao odgovor na upozorenja o udaljenosti sprijeda ili straga, OCTAVIA COMBI RS uklju─Źuje potporu za manevriranje Manoeuvre Assist, zna─Źajku koja zaustavlja vozilo radi izbjegavanja sudara.

Jednostavno parkiranje modela ŠKODA OCTAVIA COMBI RS

KAMERA ZA VO┼ŻNJU UNATRAG

Pru┼żaju─çi vam komfor i orijentaciju pri parkiranju, kamera za vo┼żnju unatrag koristi se kamerom smje┼ítenom na ru─Źki poklopca prtlja┼żnika. U kombinaciji sa zaslonom sustava infotainment prikazuje prostor iza vozila i dinami─Źne linije putanje na temelju ┼íirine vozila.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu