Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Combi prtljažnik

Pokrivka s automatskim uvlačenjem

Pokrivka s automatskim uvlačenjem prekriva vašu kompletnu prtljagu u prtljažniku. Ona će vam svoju jaku stranu pokazati kada primjerice budete utovarivali ili istovarivali predmete iz prtljažnika. Nakon otvaranja stražnjeg poklopca pokrivka se automatski uvlači u prvi uklopni položaj.

ŠKODA OCTAVIA Combi prtljažnik

Program mreža

Mreže za prtljažnik osmišljene su u svrhu zaštite transportiranih predmeta i onemogućuju klizanje istih tijekom vožnje. Elastični materijal podvrgnut je raznim ispitivanjima stabilnosti te je izrađen za težine do 1,5 kg. Mreže se u svrhu pričvršćivanja mogu zakvačiti za ušice za vezanje prtljage u prtljažniku.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu