Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Detalji

ŠKODA OCTAVIA Combi

Dimenzije

Zelena tehnologija

Start-stop sustav

Zamisao iza start-stop sustava jest isključiti motor svaki put kada njegov daljnji rad nije potreban. Stoga je ovaj sustav posebno praktičan u gradskom prometu jer uvelike smanjuje potrošnju goriva.

Preporuka za stupanj prijenosa

S pravim stupnjem prijenosa može se uštedjeti velika količina goriva te istovremeno povećati komfor u vožnji. Manjom brzinom motora poboljšava se potrošnja, a na taj se način također smanjuje stvaranje buke. Preporuka za stupanj prijenosa pojavljuje se vozaču na dobro vidljivom mjestu, s vlastitim simbolom u gornjem desnom kutu zaslona.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu