Modeli

Pogonski sklopovi modela ŠKODA OCTAVIA RS

PLUG-IN HIBRIDNO SPORTSKO VOZILO

Odlučite se za model OCTAVIA RS iV s plug-in hibridnim pogonom i automatiziranim 6-stupanjskim mjenjačem s dvije spojke DSG i uživajte u izvrsnim performansama dostojnim sportskog modela: snaga sustava od 180 kW upotpunjena je maksimalnim okretnim momentom od 400 Nm koji se raspodjeljuje na prednje kotače. U sportskom načinu vožnje, koji omogućuje iskorištavanje maksimalne snage vozila, vozilo ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 7,3 sekunde. Njegova je maksimalna brzina 225 km/h. Uz to, doseg vozila samo s električnim motorom iznosi 60 km.

Želite li nešto malčice umjerenije? Plug-in hibridnu tehnologiju također možete pronaći u modelu ŠKODA OCTAVIA iV.

Pogonski sklopovi modela ŠKODA OCTAVIA RS

ČISTI BENZIN

Ako vam kroz žile teče čisti benzin i želite snažan motor fantastičnog zvuka, odlučite se za 2,0 TSI 180 kW. Automatizirani 7-stupanjski mjenjač s dvije spojke DSG upotpunjen je 6-stupanjskim ručnim mjenjačem za istinske znalce. Snaga se uvijek prenosi na prednje kotače.

Pogonski sklopovi modela ŠKODA OCTAVIA RS

DOVOLJNO SNAGE U SVAKOM TRENUTKU

Treća opcija je snažan i istovremeno ekonomičan 147 kW 2,0 TDI dizelski motor. U kombinaciji isključivo s automatiziranim 7-stupanjskim mjenjačem s dvije spojke DSG, njegove ćete prednosti cijeniti posebno na otvorenoj cesti gdje će se neumorno nastaviti kretati. Dostupan s pogonom na prednje i sve kotače.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu