Modeli

Interijer modela ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

PRAVA ATMOSFERA ZA SVAKU PRILIKU

Pregršt prostora u interijeru nije sve što nudi model OCTAVIA COMBI SCOUT. Moderna oprema, brojne mogućnosti povezivosti i visokokvalitetni materijali također će vam izmamiti osmijeh na lice. Uživajte u prednjim sjedalima koja su namjestiva po visini, Climatronic dvozonskom klima-uređaju, virtualnom kokpitu, svestranom Columbus infotainment sustavu s 10" zaslonom i 8 zvučnika te KESSY otključavanjem, zaključavanjem i pokretanjem vozila bez upotrebe ključa.

Interijer modela ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

KVALITETNA SJEDALA

Sjedala modela OCTAVIA COMBI SCOUT mogu biti presvučena Thermoflux prozračnom tkaninom koja propušta 4,5 puta više zraka od konvencionalnih presvlaka, ili pak kombinacijom kože i tkanine Suedia, od visokokvalitetnih mikrovlakana. Bez obzira za koju se mogućnost odlučili zajamčen vam je komfor tijekom vožnje.

Interijer modela ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

UZOR

Elektromehanička parkirna kočnica, automatski mjenjač DSG shift-by-wire, elegantni kromirani detalji, Phonebox s indukcijskim punjačem za vaš smartphone i USB-C priključci. To su samo neke od značajki koje naglašavaju jedinstvenost modela OCTAVIA COMBI SCOUT.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu