Modeli

Pametna rješenja modela ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

PRETINAC ZA KIŠOBRAN

OCTAVIA COMBI ima pretinac u vozačevim i suvozačevim vratima, uključujući kišobran, ako vas uhvati kiša. Pretinac je vodootporan pa u njemu možete odlagati mokre kišobrane, a voda iz kišobrana odvodi se izvan vozila.

Pametna rješenja modela ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

STRUGALICA ZA LED S MJERAČEM UTORA GUMA

Fantastičan detalj Simply Clever, praktičan pri pojavi prvog mraza. Sada ne morate pretraživati vozilo u potrazi za strugalicom ili se koristiti kreditnom karticom. Strugalica za led u poklopcu spremnika za gorivo spremna je kad god vam zatreba. Mjerač dubine utora guma s linijama odvojenim 2 mm nalazi se u oba donja kuta strugalice. Olakšava provjeru stanja gume kako biste na vrijeme saznali da više ne udovoljava zakonskim propisima.

Pametna rješenja modela ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

ELEKTRIČNA ZAŠTITA ZA DJECU

Upotreba mehaničke zaštite za djecu za stražnja vrata zahtijeva planiranje unaprijed jer se nekad vozite s djecom, nekad s odraslima. Zaštitu stražnjih vrata možete aktivirati i deaktivirati elektronički s vozačevog sjedala kad god zatrebate.

Pametna rješenja modela ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

ZAŠTITA OD SUNCA S MOGUĆNOŠĆU UVLAČENJA

Ako tražite zaštitu od sunčevih zraka ili mir i tišinu za posao, zaštitu od sunca s mogućnošću uvlačenja, koja je potpuno skrivena kada se ne upotrebljava, možete jednostavno izvući kako biste zaštitili interijer.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu