Modeli

Pametna rjeĆĄenja modela Ć KODA OCTAVIA COMBI SCOUT

PRETINAC ZA KIĆ OBRAN

OCTAVIA COMBI ima pretinac u vozačevim i suvozačevim vratima, uključujući kiĆĄobran, ako vas uhvati kiĆĄa. Pretinac je vodootporan pa u njemu moĆŸete odlagati mokre kiĆĄobrane, a voda iz kiĆĄobrana odvodi se izvan vozila.

Pametna rjeĆĄenja modela Ć KODA OCTAVIA COMBI SCOUT

STRUGALICA ZA LED S MJERAČEM UTORA GUMA

Fantastičan detalj Simply Clever, praktičan pri pojavi prvog mraza. Sada ne morate pretraĆŸivati vozilo u potrazi za strugalicom ili se koristiti kreditnom karticom. Strugalica za led u poklopcu spremnika za gorivo spremna je kad god vam zatreba. Mjerač dubine utora guma s linijama odvojenim 2 mm nalazi se u oba donja kuta strugalice. OlakĆĄava provjeru stanja gume kako biste na vrijeme saznali da viĆĄe ne udovoljava zakonskim propisima.

Pametna rjeĆĄenja modela Ć KODA OCTAVIA COMBI SCOUT

ELEKTRIČNA ZAƠTITA ZA DJECU

Upotreba mehaničke zaĆĄtite za djecu za straĆŸnja vrata zahtijeva planiranje unaprijed jer se nekad vozite s djecom, nekad s odraslima. ZaĆĄtitu straĆŸnjih vrata moĆŸete aktivirati i deaktivirati elektronički s vozačevog sjedala kad god zatrebate.

Pametna rjeĆĄenja modela Ć KODA OCTAVIA COMBI SCOUT

ZAƠTITA OD SUNCA S MOGUĆNOƠĆU UVLAČENJA

Ako traĆŸite zaĆĄtitu od sunčevih zraka ili mir i tiĆĄinu za posao, zaĆĄtitu od sunca s mogućnoơću uvlačenja, koja je potpuno skrivena kada se ne upotrebljava, moĆŸete jednostavno izvući kako biste zaĆĄtitili interijer.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu