Modeli

Tehnologija modela ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

USB-C NA OSVRTNOM ZRCALU

Ako upotrebljavate kameru na instrumentnoj ploči za snimanje prometa ispred vas, cijenit ćete dodatni USB-C priključak pokraj osvrtnog zrcala. To znači da ćete uz kameru imati izvor napajanja i možete zaboraviti na duge kabele po cijelom vozilu.

Tehnologija modela ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

VIRTUALNI KOKPIT

Najnovija generacija digitalnog virtualnog kokpita s mogućnošću individualne konfiguracije ima 10,25" zaslon. Vozači mogu birati između četiri osnovna načina prikaza - Osnovni, Klasični, Navigacija i Sustavi potpore te prilagoditi prikazani sadržaj pomoću upravljačkih tipki na višenamjenskom kolu upravljača. U načinu prikaza Sustavi potpore, aktivirani sustavi potpore prikazuju se trodimenzionalno na virtualnom kokpitu i na zaslonu infotainment sustava.

Tehnologija modela ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

PHONE BOX S BEŽIČNIM PUNJENJEM

Phone Box je pretinac za odlaganje mobilnog telefona u središnjoj konzoli koji omogućuje pozive čak i kada je signal slab. Phone Box također može puniti smartphone koji nije veći od 160 x 80 mm pomoću standarda Qi za bežično punjenje.

Tehnologija modela ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

2 USB-C PRIKLJUČKA I 230 V UTIČNICA STRAGA

Dobre vijesti! Ne morate se više svađati oko USB priključaka i utičnica. OCTAVIA COMBI ima ih pregršt. Dva USB-C priključka i 230 V utičnica spremne su za putnike na stražnjim sjedalima.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu