Modeli

Fleksibilni prtljažnik modela ŠKODA OCTAVIA

ELEKTRIČNI POKLOPAC PRTLJAŽNIKA

Uz opcijski električni poklopac prtljažnik možete otvarati i zatvarati pritiskom na gumb ili upotrebom gumba na ključu. Također se može opremiti virtualnom papučicom pomoću koje poklopac automatski otvarate pokretom noge blizu senzora stražnjeg branika.

Fleksibilni prtljažnik modela ŠKODA OCTAVIA

MREŽE U PRTLJAŽNIKU

Mreže u prtljažniku namijenjene su zaštiti predmeta koje prevozite i sprječavanju njihova pomicanja u vožnji. Elastični materijal prošao je ispitivanja čvrstoće i namijenjen je držanju predmeta težine do 1,5 kg. Mreže se postavljaju pričvršćivanjem na ušice u prtljažniku.

Fleksibilni prtljažnik modela ŠKODA OCTAVIA

DVOSTRANA PROSTIRKA PRTLJAŽNIKA

Površina jedne strane prostirke praktična je i jednostavno periva, a na drugoj se strani nalazi elegantan tepih od tekstila. Prostirku je jednostavno okrenuti kako biste površinu prilagodili onome što prevozite.

Fleksibilni prtljažnik modela ŠKODA OCTAVIA

ELEMENTI ZA PRTLJAGU

Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Umetnite kutije ili vrećice za kupovinu, na primjer, između elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti u prtljažniku.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu