Modeli

Novi Superb Combi

Spoj elegancije i luksuza

LED Matrix glavna svjetla i osmerokutna rešetka hladnjaka modelu Superb Combi daju elegantno blistav izgled.

Aerodinamički optimizirana linija krova s produženim stražnjim spojlerom ističe prepoznatljivu siluetu modela Superb Combi.

Dinamičan moderan dizajn uključuje tornado liniju, ravne srebrne pocinčane krovne nosače i kotače do 19”.

Tanka LED stražnja svjetla s animiranim žmigavcima i novi logotip marke Škoda dominiraju stražnjim dijelom modela Superb Combi.

Uz infotainment sustav od 13", virtualni cockpit od 10" i head-up zaslon, nećete propustiti nijednu važnu informaciju.

Grijana i ventilirana prednja sjedala s funkcijom masaže i značajkom Smart Comfort Entry olakšat će vam život.

Instrumentna ploča, s ukrasnim rebrima i podesivim ambijentalnim osvjetljenjem, izaziva raskošno i uzbudljivo raspoloženje.

Zadovoljite znatiželju – prtljažnik od 690 litara pomoći će vam da utovarite sve što vam je potrebno za istraživanje novih horizonata.

Osnovni razlozi za odabir ovog modela marke Škoda

Izuzetno bogat i prostran interijer

Superb Combi je poznat po velikom interijeru i prtljažniku. U kombinaciji s najnovijom tehnologijom, brojnim inovativnim rješenjima i mnoštvom mogućnosti povezivanja, Superb Combi je pouzdan partner na kojeg se možete osloniti, bilo da putujete na poslovni sastanak ili obiteljski izlet.

Elegantan i moderan dizajn

Robusne proporcije u kombinaciji s jasnim linijama, tankim glavnim svjetlima, jedinstvenim mat Unique Dark Chrome dodacima i kotačima do 19-inča stvaraju trenutačno prepoznatljiv, moderan i dinamičan dizajn koji Superb Combi čini istinskim istaknutim modelom marke Škoda.

Prvorazredni komfor u svim okolnostima

Ne morate putovati avionom da biste iskusili prvorazredni komfor. Grijana i ventilirana masažna sjedala, trozonski klima-uređaj i mnoštvo drugih komfornih značajki omogućuju jedinstven doživljaj vožnje.

Vaša je sigurnost naš prioritet

Kada je riječ o sigurnosti naših vozila ne pristajemo na kompromise. Najnapredniji sustavi potpore za vozača štite putnike modela Superb Combi i pomažu spriječiti sudare s ostalim sudionicima u prometu. Ako je nesreća neizbježna, putnike štiti do 10 zračnih jastuka, a sustav poziva u nuždi eCall pomaže u pozivanju pomoći.

Zapanjujuća tehnologija

Ne morate biti veliki ljubitelj moderne tehnologije da biste uživali u svemu što ona može ponuditi. Superb Combi prepun je najnovije tehnologije i iskusit ćete njezine prednosti svaki put kad sjednete za upravljač. 

Najnapredniji sustavi potpore za vozača

Sustav potpore Travel Assist preuzima djelomičnu kontrolu nad vozilom kako bi vam olakšao vožnju.
Parkiranje nikad nije bilo jednostavnije. Samo pritisnite pravi gumb ili dodirnite svoj smartphone.
Najmoderniji sustavi za vašu sigurnost tijekom putovanja.
Vodeća LED svjetla u industriji osiguravaju izvrsne performanse i upotrebu sigurnosne funkcije.

Ostanite online čak i u pokretu

Napredne opcije povezivanja modela Superb Combi olakšat će svakodnevnu uporabu vozila i pružit će vam svu potrebnu podršku kako biste do odredišta stigli komforno i na vrijeme. 

Opcijski paketi

Assisted Drive

Učinite svoja putovanja još komfornijima uz automatsku/prediktivnu regulacija razmaka (Adaptive/Predictive Cruise Control) i druge korisne značajke.

Assisted Drive Plus

Ovaj paket proširuje paket Assisted Drive dodatnim značajkama koje ne samo da čine vožnju jednostavnijom, već također osiguravaju lakoću parkiranja. 

Winter

Pozdravite se sa struganjem prozora tijekom hladnih zimskih mjeseci! Uz ovaj ćete se paket zapravo veseliti snijegu i mrazu.

Comfort

Električni poklopac prtljažnika s virtualnom papučicom samo je jedna od značajki ovog paketa na koju ćete se vrlo lako naviknuti.

Family

Zaštitite svoju obitelj i prijatelje i osigurajte im veći komfor uz niz praktičnih rješenja Simply Clever i stražnjih bočnih zračnih jastuka.

Acoustic

Uživajte u neometanoj vožnji i još većoj razini komfora na cesti zahvaljujući akustičnim značajkama dizajniranim za smanjenje buke koja ulazi u interijer vozila. 

Infotainment 13"

Ako volite otkrivati nova mjesta, 13" infotainment sustav s navigacijom pomoći će vam kamo god krenuli.

Infotainment 13" Plus

Ne dopustite da vas išta ometa u vožnji - uz head-up zaslon sve što vam treba nalazi se točno ispred vas.

Drive Plus

Neovisno o tome želite li brži odgovor voznog postroja ili preferirate njegov komforan osjećaj u vožnji, ovaj paket zadovoljit će sve vaše potrebe.

Paket za loše ceste

Slobodno istražite nova mjesta izvan ceste jer će vam vozni postroj podignut za 15 mm i njegova dodatna zaštita pomoći da se suočite sa svim izazovima.

Chrome Optic

Istaknite se iz mase i dajte svom vozilu još upečatljiviji izgled sa značajkama dizajna eksterijera.

Zasebne opcije

Uz ove pakete možete birati iz niza zasebnih značajki kako biste dodatno poboljšali iskustvo vožnje u modelu Superb Combi.

Tehnički detalji karakteristični za marku Škoda

Zanima li vas što još može model Superb Combi? Pročitajte više o detaljnim tehničkim specifikacijama ovog modela.

Pogledajte sve tehničke podatke