Modeli

Dizajn modela Škoda Superb Combi

Očaravajuća ljepota

Škoda Superb Combi prekrasnog je dizajna, s elegantnim, ali naglašenim i jasno definiranim linijama te novim LED Matrix glavnim svjetlima tradicionalnog kristalnog dizajna inspiriranog boemskim kristalom. Prepoznatljivi prednji branik, osmerokutna rešetka hladnjaka s odvažno oblikovanim okvirom mat Unique Dark Chrome boje i poklopac motora izbočen na sredini kojim dominira novi logotip marke Škoda modelu Superb Combi daju svjež izgled.

Dizajn modela Škoda Superb Combi

Jedinstveno privlačne proporcije

Upečatljiva elegantna silueta modela Superb Combi naglašena je aerodinamički optimiziranom i izduženom linijom krova s dinamično dizajniranim stražnjim dijelom i proširenim stražnjim spojlerom. Aerodinamički oblikovana vanjska zrcala i tornado linija koja se proteže od prednjih kućišta kotača do stražnjih svjetala vozilu daju dinamičan i sportski izgled. Naglašena samouvjerenost modela Superb Combi pojačana je kotačima do 19 inča koji su dostupni u nekoliko dizajna.

Dizajn modela Škoda Superb Combi

Najistaknutiji model koji izaziva poštovanje

Atraktivan i elegantan izgled stražnjeg dijela vozila naglašen je vrlo tankim LED stražnjim svjetlima s animiranim žmigavcima i efektom dobrodošlice koji stvaraju svjetlosni potpis specifičan za model zahvaljujući svom obliku i kristalnoj strukturi. Velik poklopac prtljažnika i niski utovarni prag omogućuju lak pristup prostranom prtljažniku. Šlag na torti je stilski dizajniran stražnji branik sa širokim difuzorom i novim natpisom Škoda na poklopcu prtljažnika mat Unique Dark Chrome boje.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu