Modeli

Dizajn modela Škoda Superb

Očaravajuća ljepota

Škoda Superb prekrasnog je dizajna, s elegantnim, ali naglašenim i jasno definiranim linijama te novim LED Matrix glavnim svjetlima tradicionalnog kristalnog dizajna inspiriranog boemskim kristalom. Prepoznatljivi prednji branik, osmerokutna rešetka hladnjaka s odvažno oblikovanim okvirom mat Unique Dark Chrome boje i poklopac motora izbočen na sredini kojim dominira novi logotip marke Škoda modelu Superb daju svjež izgled.

Dizajn modela Škoda Superb

Jedinstveno privlačne proporcije

Ono što odmah upada u oči je glatka linija krova koja se na stražnjem dijelu spušta kako bi stvorila elegantnu siluetu. Aerodinamički oblikovana vanjska zrcala i tornado linija koja se proteže od prednjih kućišta kotača do stražnjih svjetala vozilu daju dinamičan i sportski izgled. Naglašena samouvjerenost modela Superb pojačana je kotačima do 19 inča koji su dostupni u nekoliko dizajna.

Dizajn modela Škoda Superb

Najistaknutiji model koji izaziva poštovanje

Stražnjim dijelom vozila dominiraju velik poklopac prtljažnika i stražnji prozor koji zajedno odaju dojam coupéa. Atraktivan i elegantan izgled stražnjeg dijela vozila naglašen je vrlo tankim LED stražnjim svjetlima s animiranim žmigavcima i efektom dobrodošlice koji stvaraju svjetlosni potpis specifičan za model zahvaljujući svom obliku i kristalnoj strukturi. Šlag na torti je stilski dizajniran stražnji branik sa širokim difuzorom i novim natpisom Škoda na poklopcu prtljažnika mat Unique Dark Chrome boje.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu