Modeli

Interijer modela Škoda Superb

Ljepota u jednostavnosti

Prostorom vozača dominira višenamjensko kolo upravljača koje je u sredini ukrašeno novim 2D logotipom marke Škoda, a dolazi s ukrasnim elementima nove mat Unique Dark Chrome boje. Samostojeći moderni dodirni zaslon infotainment sustava izlazi iz instrumentne ploče s ukrasnim rebrima i na taj je način uvijek nadohvat ruke vozača. Budući da je automatski mjenjač premješten uz kolo upravljača, središnja konzola nudi više prostora i ostavlja čišći dojam. Ambijentalno osvjetljenje na instrumentnoj ploči i oblogama vrata pridonosi privlačnom ugođaju interijera.

Interijer modela Škoda Superb

Prostor za obitelj i prijatelje

Pozovite svoju obitelj i prijatelje i nikada se ne morate brinuti o njihovu komforu. Putovat će u najvećem luksuzu i uživati u velikom prostoru. Nije potrebno isticati da se na vanjskim stražnjim sjedalima i na suvozačevu sjedalu nalaze Isofix sidrišne točke.

Interijer modela Škoda Superb

Prostran prtljažnik

Uz Superb možete zaboraviti na brige da nešto ne možete ponijeti sa sobom. Jednostavno je - u njega stane sve što vam je potrebno. Kapacitet prtljažnika iznosi 645 l, a povećava se na 1795 l kada preklopite naslone stražnjih sjedala. To prtljažnik modela Superb čini jednim od najvećih u klasi.

Interijer modela Škoda Superb

Važne informacije u vašem vidnom polju

Head-up zaslon praktičan je pomoćnik na vašim putovanjima, projicira vašu trenutačnu brzinu, upute navigacije i druge informacije na vjetrobran. Virtualni cockpit od 10" nudi detaljnije informacije i može se konfigurirati kako bi prikazivao podatke koje odaberete.

Interijer modela Škoda Superb

Inovativna rješenja ispod infotainment sustava

Tri okretno-pritisna Smart Diala s mini zaslonom u sredini, smještena ispod infotainment sustava, izvrsna su značajka interijera modela Superb. Možete ih upotrebljavati za jednostavno upravljanje klima-uređajem, glasnoćom, zumiranje karte i puno više.

Interijer modela Škoda Superb

Odlaganje i značajke Simply Clever

Superb ne samo da nudi puno prostora u interijeru za sve putnike i izdašan prtljažnik, već ima i obilje prostora za odlaganje stvari u interijeru za sve što želite imati pri ruci na svojim putovanjima. Naravno, postoje i mnoge Simply Clever značajke koje će vašu svakodnevicu s modelom Superb učiniti pravim užitkom.

Interijer modela Škoda Superb

Kvaliteta i ekologija idu ruku pod ruku

Svaki dio interijera modela Superb izrađen je uz maksimalnu pažnju na kvalitetu izrade i upotrebu vrhunskih materijala, a sve imajući na umu održivost i očuvanje. Zbog toga je koža korištena u opremi ecoSuite Cognac Design Selection obojena otpadnom vodom iz proizvodnje maslina. Svi tekstilni dijelovi u svim interijerima izrađeni su od 100 % recikliranog poliestera. Kišobran i strugač za led marke Škoda također su izrađeni od održivih materijala.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu