Modeli

Komfor modela Škoda Superb

Dobro došli

Ulazak i izlazak nikad nije bio lakši zahvaljujući značajki Smart Comfort Entry. Čim otključate Superb i otvorite prednja vrata, vozačevo se sjedalo pomiče u položaj pohranjen za dotični ključ vozila plus dodatnih 10 cm unazad. Kada zatvorite vrata i pritisnete gumb za pokretanje, sjedalo se pomiče, s vama na njemu, natrag u pohranjeni zadani položaj. Kad izlazite iz vozila, postupak je obrnut.

Komfor modela Škoda Superb

Komfor identičan onom vašeg dnevnog boravka

Električno namjestiva ergonomska sjedala vozača i suvozača s certifikatom tvrtke AGR osiguravaju komfor kamo god se zaputili. Na dugim putovanjima dobro će vam doći električna lumbalna potpora, potpora za bedra i funkcija pneumatske masaže. Cijenit ćete grijanje sjedala zimi, a ventilaciju ljeti. Ne morate se brinuti ni o drugim putnicima modela Superb jer će i oni uživati u puno prostora i komfora tijekom vaših zajedničkih putovanja.

Komfor modela Škoda Superb

Nema više prepirki oko postavki klima-uređaja

Vama je uvijek vruće, vašoj supruzi uvijek je hladno, a vaša djeca imaju sasvim drugačiji pojam idealne temperature. To nije nikakav problem u modelu Superb jer trozonski klima-uređaj svima omogućuje namještanje željene temperature.

Komfor modela Škoda Superb

Idealna temperatura prije polaska

Uz dodatno grijanje ne morate se brinuti o struganju zaleđenih prozora zimi ili o neumoljivoj vrućini kada se vratite u svoje vruće vozilo tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Jednostavno pomoću aplikacije ili daljinskog upravljača uključite grijanje ili ventilaciju u bilo kojem trenutku i interijer modela Superb će vas čekati na ugodnoj temperaturi.

Komfor modela Škoda Superb

Jedinstveno glazbeno iskustvo

Uživajte u omiljenim pjesmama uz najvišu kvalitetu. CANTON Sound sustav - s trinaest zvučnika, subwooferom koji daje dinamiku cijelom sustavu, 16-kanalnim pojačalom i digitalnim equaliserom - isporučuje više od 700 watta ukupne snage u interijer.

Komfor modela Škoda Superb

Pomno osmišljen do najsitnijeg detalja

Kada smo dizajnirali Superb, zaista smo mislili na sve, uključujući oslonac za koljena vozača. Bočna strana središnje konzole prekrivena je mekim, laminiranim materijalom tako da ne pritišće koljeno vozača kada nasloni nogu.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu