Modeli

Tehnologija modela Škoda Superb

Bogat izbor motora

Škoda Superb nudi učinkovite dizelske i benzinske 4-cilindrične motore dostupne u nekoliko varijanti snage, uvijek u kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG, prednjim pogonom ili pogonom na sve kotače, koji zadovoljavaju najnovije norme za ispušne plinove. Za verziju Combi dostupan je i plug-in hibridni benzinski motor.

Tehnologija modela Škoda Superb

Pogon na sve kotače

Superb nastavlja s ponudom benzinskih i dizelskih motora pri čemu najsnažnije verzije oba tipa motora na izgaranje uvijek dolaze u kombinaciji s pogonom na sve kotače. Sustav pogona na sve kotače s elektronički upravljanom višelamelnom spojkom prilagođava se najmanjoj promjeni pod kotačima modela Superb u milisekundama. To poboljšava upravljanje i povećava sigurnost.

Tehnologija modela Škoda Superb

Adaptivna regulacija voznog postroja Plus (DCC Plus)

Superb nudi opciju adaptivne regulacije voznog postroja Plus (DCC Plus) sljedeće generacije s odabirom modusa vožnje. DCC Plus vozačima omogućuje prilagodbu rukovanja vozilom u skladu s njihovim željama na ljestvici opcija od Sport do Comfort - à-la-carte postavke voznog postroja. Nova generacija nudi brže upravljanje amortizerima i širi raspon karakteristika prigušenja, što ćete primijetiti prema poboljšanoj dinamici vožnje i komforu.

Tehnologija modela Škoda Superb

Progresivni upravljač

Progresivni upravljač kombinira dinamično upravljanje vozilom - kako vozači ne bi morali stalno pomicati ruke po kolu upravljača - s jednostavnim manevriranjem (u gradskom prometu ili pri parkiranju) pod većim kutem okretanja kola upravljača.

Tehnologija modela Škoda Superb

Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG

Automatska promjena stupnjeva prijenosa osnova je jednostavnog upravljanja. Automatizirani 7-stupanjski mjenjač s dvije spojke DSG dolazi sa svim motorima u serijskoj opremi. Ključna je prednost sposobnost glatke i munjevite promjene brzina pri istovremeno niskoj potrošnji goriva.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu