Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB Combi iV Pogon

SAVRŠENA KOMBINACIJA

ŠKODA SUPERB Combi iV koristi modernu plug-in hibridnu tehnologiju, koja kombinira konvencionalni 1,4 l TSI motor s 156 KS, s elektromotorom od 116 KS, a time omogućuje obje varijante - čisto električnu vožnju i vožnju u hibridnom režimu. Treći dio pogonskog sustava sastoji se od 13 kWh baterijer u podu automobila ispred stražnje osovine.

ŠKODA SUPERB Combi iV Pogon

ODGOVNORNA DINAMIČNOST

Svojom priključnom hibridnom tehnologijom, SUPERB Combi iV nudi ekološku mobilnost bez žrtvovanja okretnosti. Pogonski sustav, koji kombinira benzinski motor s električnim motorom, daje snagu od 218 KS i okretni moment do 400 Nm. I sve to s emisijom CO2 manjom od 40 g/km.

ŠKODA SUPERB Combi iV Pogon

E-ZVUK

Generator zvuka u prednjem dijelu vozila stvara e-šum tako da drugi sudionici u prometu poput pješaka i biciklista, dobivaju dovoljno upozorenje kada se ŠKODA SUPERB Combi iV približava u E-modulu vožnje.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu