Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB Combi iV Pametni detalji

Električni osigurač za djecu

Kod upotrebe mehaničkog osigurača za djecu za stražnja vrata prisiljeni ste predviđati situaciju, čak i ako samo ponekad putujete s djecom, a zatim opet s odraslima. Sada možete elektronički zaključati i otključati stražnja vrata s vozačevog sjedala - kad god želite. 

ŠKODA SUPERB Combi iV Pametni detalji

Pretinac za naočale

Svoje sunčane naočale ili naočale za čitanje možete pohraniti u pretincu za naočale iznad osvrtnog zrcala. Tako će biti zaštićene od oštećenja i uvijek pri ruci kada vam budu potrebne. 

ŠKODA SUPERB Combi iV Pametni detalji

Držač parkirne kartice

Najmanje stvari najjednostavnije se gube. Primjerice - parkirna kartica. Zato je ŠKODA SUPERB Combi iV opremljen držačem kartica, koji je pričvršćen na vjetrobransko staklo na bočnoj strani vozača. Tako parkirna karta uvijek ostaje jasno vidljiva.

ŠKODA SUPERB Combi iV Pametni detalji

Reflektirajući prsluk

Reflektirajući prsluci spremljeni su u prednjim i stražnjim vratima, tako da su u slučaju potrebe jednostavno i brzo dostupni.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu