Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB Combi iV Prtljažnik

Prijenosna LED svjetiljka

Poznata vam je ova situacija? Tijekom noći se vraćate kući i bezuspješno kopate po torbi u potrazi za ključevima? A praktična lampa naravno nije pri ruci. Pametno rješenje za vaš problem spremili smo tamo gdje će vam biti najpraktičnije - u prtljažniku pronađite prijenosnu LED svjetiljku. 

ŠKODA SUPERB Combi iV Prtljažnik

Sustav mrežica

Zahvaljujući sofisticiranom sustavu mreža, kuka i polica u prtljažniku, više ne morate praviti nikakve kompromise kada je riječ o fleksibilnosti i praktičnosti. Mreže prtljažnika sigurnosnim kukama sprječavaju klizanje manjih predmeta.

ŠKODA SUPERB Combi iV Prtljažnik

Torba za skijanje

Skijaška torba koristan je dodatak za vaše zimske sportske avanture. Štiti vaše skije od ogrebotina. Pričvršćen sigurnosnim pojasom ostaje na mjestu - čak i ako vozilo naglo promijeni smjer.

ŠKODA SUPERB Combi iV Prtljažnik

Električno upravljanje prtljažnikom

Prtljažnik SUPERB Combi iV-a može se u potpunosti otvoriti daljinskim upravljanjem ključem automobila, gumbom na vozačevim vratima, pritiskom gumba izravno na stražnjim vratima ili nježnim povlačenjem na već otvorena vrata prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu