Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB Combi SPORTLINE Prostranost

Jumbo Box - Veliki pretinac

Iznimno praktičan pretinac s preko 5l spremišnog kapaciteta - Jumbobox - se nalazi u središnjem naslonu za ruke, između dvaju prednjih sjedala. Ovaj pretinac je opremljen i sustavom hlađenja, osvjetljenjem i USB priključcima te držačem za tablet.

ŠKODA SUPERB Combi SPORTLINE Prostranost

Hlađeni pretinac za rukavice

Posebno korisna funkcija klimauređaja je hlađenje pretinca za rukavice. Konačno će sve grickalice i čokoladice biti spremljene na sigurno! Opcija hlađenje se može opcionalno postaviti u vaše vozilo. 

ŠKODA SUPERB Combi SPORTLINE Prostranost

Držač za boce u prednjim vratima

Traje li vaše putovanje dugo, bit će jako korisno imati pri ruci bocu vode ili osvježavajućeg soka. Stoga je držač za boce do 1,5 l vrlo praktična funkcionalnost koju nudi vaša ŠKODA. Pretinac možete pronaći u prednjim vratima. 

ŠKODA SUPERB Combi SPORTLINE Prostranost

Držač za boce u stražnjim vratima

Osim prostora za odlaganje boca u prednjem diejlu vozila, pripremili smo spremnike i na stražnjim vratima - također za boce do 1,5 l. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu