Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB Combi Tehnologija

Snažni i ekonomični motori

Novom SUPERBU Combi ne nedostaje snage pod poklopcem motora, što vam omogućuje sigurno savladavanje manevara pretjecanja i brzih izmjena traka. Najmoćniji 2,0 l TSI pogon na sva četiri kotača ima snagu 272 KS i okretni moment do 350 Nm. Vrhunski dizelski motor isporučuje 190 konjskih snaga i 400 Nm. Svi se motori odlikuju izuzetnom potrošnjom goriva i zadovoljavaju najnovije standarde o emisiji štetnih plinova.

 

ŠKODA SUPERB Combi Tehnolgija

DSG mjenjač

Većina SUPERB Combi motora opremljeni su DSG automatskim mjenjačem. Prednosti su sasvim jasne: Promjena brzina je glatka i potrošnja goriva je smanjena.

ŠKODA SUPERB Combi Tehnolgija

Pogon na sve kotače

Najmoćniji benzinski i dizelski modeli su opremljeni s pogonom na sve četiri kotača. 

Elektronički upravljana spojka s više ploča pogona na sva četiri kotača reagira u nekoliko milisekundi na najmanju promjenu među kotačima modela SUPERB Combi. Ovo poboljšava rukovanje i povećava sigurnost.

ŠKODA SUPERB Combi Technologie

Dinamična kontrola podvozja (DCC) s izborom profila vožnje

Za maksimalni užitak u vožnji, SUPERB Combi opremljen je dinamičnim upravljanjem podvozja, uključujući izbor profila putovanja. Možete birati između nekoliko modusa koji prilagođavaju karakteristike prigušivanja i upravljanja. Konfigurirajte automobil prema vlastitim željama i jednostavno pređite iz udobnog, opuštenog načina u dinamični, sportski profil vožnje jednim pritiskom na gumb.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu