Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB Combi Multimedia

CANTON sound sustav

Optimalan zvučni sustav CANTON uključuje dvanaest visokozvučnih zvučnika: deset na bočnim vratima, središnji zvučnik na instrumentnoj ploči i subwoofer u prtljažniku. Sustav ima izlaz od 610 W i pruža maksimalno zadovoljstvo slušanja.

ŠKODA SUPERB Combi Multimedia

Dva USB priključka naprijed

Prednji USB priključak u vašem ŠKODA prikladan je kao središnja stanica za punjenje i podatkovnu vezu za vaš pametni telefon i ostale mobilne uređaje. USB priključak ispred ručice mjenjača nadopunjen je još jednom vezom unutar jumbo okvira. Tu možete pronaći i praktičan nosač tableta.

ŠKODA SUPERB Combi Multimedia

Dva USB priključka i utičnica od 230 V straga

Dobre vijesti! Napokon, spor oko USB priključaka i utičnica može završiti. Budući da je SUPERB dovoljno oprmeljen za sve: na stražnjim sjedalima su dva USB priključka i 230-V utičnica. To konceptu "uvijek online" daje potpuno novu dimenziju.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu