Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Dizajn modela ŠKODA SUPERB SPORTLINE

KARAKTERISTIČAN AMBLEM

Logotip SPORTLINE ukrašava dva prednja blatobrana, a smješten je neposredno ispod tornado linije koja se proteže čitavom dužinom vozila. 

Dizajn modela ŠKODA SUPERB SPORTLINE

BRZIM KORAKOM PREMA NAPRIJED

Branik u boji karoserije koji je tipičan za model pokazuje još veći karakter te naglašava robusni dojam prednjeg dijela vozila koji upotpunjuju sjajne crne letvice na širokom braniku. Rešetka hladnjaka izvedena je u istoj boji. LED Matrix glavna svjetla visoke kvalitete dio su serijske opreme. 

Dizajn modela ŠKODA SUPERB SPORTLINE

SAMOUVJEREN STAV

Stražnji dio vozila sa serijskim LED stražnjim svjetlima i crnim spojlerom definira sportski karakter modela SUPERB SPORTLINE. Natpis ŠKODA naglašen je elegantnom letvicom sjajne crne boje. Kromirana letvica u donjem području snažnog crnog difuzora podsjeća na ispušne cijevi. 

Dizajn modela ŠKODA SUPERB SPORTLINE

DETALJI ZA BESPRIJEKORAN DOJAM

Besprijekoran, dinamičan karakter nastaje interakcijom elemenata na karoseriji i bočnim stranama vozila. Bez obzira na boju karoserije, ovaj dojam pojačavaju sjajne crne letvice na bočnim prozorima i maskama vanjskih zrcala. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu