Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Sportski doživjalj u modelu ŠKODA SUPERB SPORTLINE

SNAŽNI MOTORI

Ispod poklopca motora modela ŠKODA SUPERB SPORTLINE smješteni su najnoviji motori - za sportski osjećaj vožnje i učinkovit način vožnje. Najsnažniji 2,0 l TSI motor s pogonom na sve kotače raspolaže snagom od 200 kW i okretnim momentom od čak 350 Nm. Vrhunski model među dizelskim vozilima razvija snagu od 140 kW i okretni moment od 400 Nm. Svi se motori odlikuju značajnom učinkovitošću goriva te ispunjavaju najnovije norme za ispušne plinove. 

Sportski doživjalj u modelu ŠKODA SUPERB SPORTLINE

PROGRESIVNI UPRAVLJAČ

Vozilo se može opremiti progresivnim upravljačem koji modelu SUPERB SPORTLINE osigurava bolje upravljanje i veću agilnost u zavojima. Progresivni upravljač prepoznaje u kojoj je mjeri kotač zakrenut te u skladu s time prilagođava prijenos. Tako ne morate stalno mijenjati položaj ruku na kolu upravljača. Time se pojednostavljuje manevriranje na zavojitim cestama, u gradskom prometu ili tijekom parkiranja. 

Sportski doživjalj u modelu ŠKODA SUPERB SPORTLINE

ADAPTIVNI VOZNI POSTROJ DCC (DYNAMIC CHASSIS CONTROL)

S ciljem postizanja maksimalnog užitka u vožnji, model SUPERB SPORTLINE može se opremiti prilagodljivim voznim postrojem uključujući odabir profila vožnje. Na raspolaganju vam stoji nekoliko modusa pomoću kojih možete prilagoditi karakteristike amortizacije i upravljanja vozila. Konfigurirajte svoje vozilo prema vlastitim preferencijama te jednostavno pritiskom na gumb prijeđite s komfornog, opuštenog modusa na dinamični, sportski profil vožnje. Vozilo je serijski opremljeno sportskim voznim postrojem spuštenim za 15 mm. 

Sportski doživjalj u modelu ŠKODA SUPERB SPORTLINE

POGON NA SVE KOTAČE

Zahvaljujući opcijskom pogonu na sve kotače model SUPERB SPORTLINE izvrsno se snalazi na bilo kojoj podlozi. Elektronički regulirana lamelna spojka pogona na sve kotače reagira u roku od nekoliko milisekundi na najmanje promjene ispod kotača modela SUPERB. Tako se poboljšavaju sportska vozna svojstva, upravljanje i sigurnost. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu