Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Sustavi potpore za veću udobnost

Automatska kontrola udaljenosti (ACC)

Nova značajka automatske regulacije udaljenosti može unaprijed očitati ograničenja brzine, kao i druge prometne znakove te prema tome automatski regulirati brzinu kretanja vašeg vozila. Primjerice, ako ste sa svojim SUPERBOM SPORTLINE na autoputu i stignete do gradskog područja, automatski će se brzina prilagoditi na 80 km/h. Tek po izlasku iz gradskog područja će asistent vratiti brzinu do ograničenja za vožnju na autoputu.

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Sustavi potpore za veću udobnost u vožnji

SUstav potpore u gužvi

Ovaj sustav nudi veću sigurnost i udobnost u prometnim gužvama i zaustavljanju u prometu. Pomoćnik za zastoj u prometu koristi DSG mjenjač s dvostrukim kvačilom, te sustave potpore za prediktivni tempomat i održavanje vozila unutar vozne trake kao i sustave potpore za promjenu staze.

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Sustavi potpore za veću udobnost u vožnji

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Pomoću jedinice za obradu slike, vozilo provjerava prepoznate prometne znakove i usklađuje rezultate s navigacijskim podacima. Sustav može otkriti ograničenja brzine i znakove o zabrani pretjecanja, kao i dodatne informacije. Isto tako, on uzima u obzir znakove koji otkazuju prethodno ograničenje i prikazuje ih vozaču.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu