Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Jednostavno parkiranje

Potpora upravljanja pri parkiranju

Potpora vozaču pri parkiranju će poluautomatski navoditi vozilo prilikom paralelnog parkiranja i bez poteškoća će uparkirati ili isparkirati vozilo na parkirnim mjestima uz cestu. Vozaču će pomoći da ostane unutar oznaka parkinga.

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Jednostavno parkiranje

Parkirni senzori za pomoć pri manevriranju

Unatoč parkirnim senzorima prilikom ulaska i izlaska iz parkirnog mjesta postoje situacije kada ne možete zakočiti pravovremeno. Uz pomoć potpore za kočenje pri manevriranju SUPERB SPORTLINE koči automatski, čime može spriječiti mogući sudar. 

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Jednostavno parkiranje

Stražnja kamera s mlaznicom za pranje

Prebacivanjem mjenjača u stupanj prijenosa za vožnju unatrag aktivira se kamera na stražnjem dijelu vozilu i slika se pojavljuje na zaslonu vašeg infotainmenta u vozilu. Dinamične linije vode vas kroz putanju kojom bi se vozilo trebalo kretati i tako pojednostaviti parkiranje.

 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu