Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Pametni detalji

Električni osigurač za djecu

Jednim pritiskom na gumb putovanje za vaše najmlađe postaje još sigurnije. Osigurač za djecu onemogućuje otvaranje bočnih prozora i vrata.

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Pametni detalji

Pretinac za naočale

U pretincu za naočale, iznad središnjeg osvrtnog zcrala jednostavn ospremite svoje sunčane ili dioptrijske naočale. Tako ih štitite od grebanja i držite ih uvijek pri ruci. 

 

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Pametni detalji

Držač parkirne kartice

Držač karata pričvršćen je na vjetrobransko staklo na bočnoj strani vozača. Tako parkirna karta uvijek ostaje jasno vidljiva.

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Pametni detalji

Reflektirajući prsluk

Reflektirajući prsluci spremljeni su u prednjim i stražnjim vratima, tako da su u slučaju potrebe jednostavno i brzo dostupne.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu