Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Prtljažni prostor

Prijenosna LED svjetiljka

Poznata vam je ova situacija? Tijekom noći se vraćate kući i bezuspješno kopate po torbi u potrazi za ključevima? A praktična lampa naravno nije pri ruci. Pametno rješenje za vaš problem spremili smo tamo gdje će vam biti najpraktičnije - u prtljažniku pronađite prijenosnu LED svjetiljku. 

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Prtljažni prostor

Varijabilna podnica prtljažnika

S varijabilnom podnicom u prtljažniku, dno prtljažnika može se podići do visine praga za utovar, čime se otvara širok raspon transportnih mogućnosti. Podnica se također može izvući i učvrstiti u donjem položaju. Dakle, sustav nudi puno praktičnog prostora za pohranu. Standardizirana fiksacija prtljage osigurava da čak i manji predmeti koji se nalaze ispod poda za utovar budu pričvršćeni tijekom vožnje.

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Prtljažni prostor

Fleksibilna podjela prtljažnika

Opcionalno vam je na raspolaganju i aluminijumska traka, koja učvršćuje prtljagu i fiksira je na svom mjestu tijekom putovanja.

ŠKODA SUPERB SPORTLINE Prtljažni prostor

Odlaganje odjeće

Kamo ići s kaputom, jaknom ili kišobranom? Stalak za kapute ispod poklopca prtljažnika pruža prostor za sve što želite održavati čistim i urednim.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu