Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB Sigurnost

Pet zvjezdica za sigurnost

 ŠKODA SUPERB je na Euro-NCAP testiranju ocijenjena najvišim ocjenama - pet zvjezdica, koje označavaju visoki stupnj sigurnosti o kojem ŠKODA brine kod svih svojih modela.

ŠKODA SUPERB Sigurnost

Na koga se oslanjate na putu?

Čitav spektar sustava osigurava maksimalnu sigurnost u vožnji. Nova verzija SUPERBA popraćena je brojnim inovacijama. Oni uključuju sustav potpore prednjeg radara s prediktivnom zaštitom pješaka i sustava potpore za promjenu voznog traka s bočnom asistencijom u dometu do 70 m.

ŠKODA SUPERB Sigurnost

Zračni jastuci i zaštita u slučaju sudara

Savršena interakcija do devet zračnih jastuka s sigurnosnim pojasom s tri točke potpore i sigurnosnim naslonima za glavu štiti sve putnike od ozljeda.

ŠKODA SUPERB Sigurnost

Poziv u slučaju nužde

Crvena tipka za poziv u slučaju nužde će u slučaju teže prometne nezgode automatski uspostaviti poziv popraćen s vašom lokacijom i stanjem vozila prema jedinstvenom broju za hitne slučajeve. Pri prometnim nezgodama u kojima ste u mogućnosti, možete i sami aktivirati tipku za poziv u slučaju nužde.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu