Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SUPERB Adaptivna svjetla

LED Matrix svjetla

Kamera na retrovizoru otkriva izvore svjetla na vozilima koja prilaze i prilagođava prema njima raspodjelu dugog snopa prednjih LED matrica u stvarnom vremenu. Svaka prednja svjetla imaju pojedinačno izmjenjivi LED čip. Rezultat: savršeno osvijetljena staza i veća sigurnost.

ŠKODA SUPERB Adaptivna svjetla

LED Matrix svjetla

Visokokvalitetna prednja svjetla opremljena su LED-ima, a dugo svjetlo dolazi s naprednom Matrix funkcijom. 

ŠKODA SUPERB Adaptivna svjetla

LED glavna svjetla

ŠKODA SUPERB standardno je opremljena sa LED prednjim svjetlima sa ugrađenim diodama za kratki svjetlo, pozicijsko svjetlo i dnevna svjetla.

ŠKODA SUPERB Adaptivna glavna svjetla

LED stražnja svjetla s dinamičnim pokazivačima smjera

Stražnja LED svjetla opremljena su diodama i mogu preuzeti bilo koju funkciju. Za njih je karakterističan kromirani detalj koji se proteže po cijeloj stražnjoj strani vozila, pa tako i po dinamičnim pokazivačima smjera.

 

ŠKODA SUPERB Adaptivna svjetla

LED stražnja svjetla

SUPERB je standardno opremljen LED stražnjim svjetlima i diodama za stražnja svjetla i svjetla za kočenje, kao i za stražnje svjetlo za maglu.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu