Modeli

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

Swing

Glazbeni sustav Swing opremljen je utorom za SD karticu, audio priključkom u središnjoj konzoli te USB priključkom. Osim akustičnog signala parkirnih senzora, na 6,5 inčnom dodirnom ekranu u boji prikazuje se i udaljenost od okolnih vozila. 

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza OCTAVIJE RS prikazuje temperaturu zraka, brzinu kretanja vjetra, kišu, oblake, vlažnost, pritisak zraka i mnoge druge vremenske parametre.

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

Columbus

3D navigacijskim sustavom Columbus rukuje se preko komfornog 9,2" multi-touch zaslona u boji. U opseg funkcija ubrajaju se bluetooth, SmartLink i Wi-Fi prijamna jedinica. Također je dostupan integrirani telefonski modul s brzom LTE internetskom vezom i otvorom za SIM kartice. Po četiri zvučnika u prednjem i stražnjem dijelu vozila pobrinut će se za savršen zvuk. Za vašu glazbenu kolekciju na raspolaganju vam stoji 10 gigabajta.

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

Prometne informacije/Google Earth

Pronađite najbolju moguću rutu do svog cilja: zahvaljujući aktualnim prometnim informacijama na svakom ćete putovanju imati potpuni pregled situacije u prometu. Na taj način možete brzo reagirati na nove situacije, gradilišta, prometne nezgode ili gužvu. Uz pomoć usluge Google Earth možete se čak uputiti i na virtualno putovanje na bilo koji dio svijeta. 

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Zurück zur öffnenden Seite
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi