Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Combi Povezivost

ŠKODA Connect

ŠKODA Connect pruža online usluge, prvenstveno orijentirane na vašu sigurnost. Usluge omogućuju jednostavan pristup online informacijama, kao i podacima o vozilu. 

ŠKODA OCTAVIA Combi Povezivost

ŠKODA Connect: Infotainment online

Zahvaljujući ovoj informacijskoj usluzi uvijek na raspolaganju imate pregled aktualnog stanja u prometu: s navigacijskim sustavom, prometnim obavijestima, prikazom cijene benzina, prikazom parkirnih mjesta, informacijama o vremenu i mnogim drugim. 

ŠKODA OCTAVIA Combi Povezivost

Posljednje parkirno mjesto

Na vašem smartphoneu prikazuje se točan položaj vašeg vozila, čak i na velikim parkiralištima, uključujući adresu, vrijeme i datum parkiranja.

ŠKODA OCTAVIA Combi Povezivost

ŠKODA Connect: Proaktivne usluge

Proaktivna veza pruža uvid u tehniku vašeg vozila te predstojeća održavanja u servisu. Sustav na taj način te u suradnji s vašim ŠKODA trgovcem uvijek jamči tehnički besprijekorno stanje vašeg vozila.

ŠKODA OCTAVIA Combi Povezivost

SOS tipka

Aktiviranjem crvene tipke ispod krova vozila aktivira se sustav poziva u nuždi. U slučaju sudara s aktiviranjem zračnih jastuka poziv u nuždi se inicira automatski.

ŠKODA OCTAVIA Combi Povezivost

SmartLink

Pojam SmartLink oznaka je za tri standarda: Apple CarPlay, Google Android Auto i MirrorLink™. SmartLink omogućava komforno upravljanje odabranim aplikacijama smartphona preko glazbenog/infotainment sustava u vozilu dijelom čak i za vrijeme vožnje - po izboru preko dodirnog zaslona, elemenata za rukovanje ili putem upravljanja govornim naredbama.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu