Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

Swing

Glazbeni sustav Swing opremljen je utorom za SD karticu, audio priključkom u središnjoj konzoli te USB priključkom. Osim akustičnog signala parkirnih senzora, na 6,5 inčnom dodirnom ekranu u boji prikazuje se i udaljenost od okolnih vozila. 

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza OCTAVIJE RS prikazuje temperaturu zraka, brzinu kretanja vjetra, kišu, oblake, vlažnost, pritisak zraka i mnoge druge vremenske parametre.

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

Columbus

3D navigacijskim sustavom Columbus rukuje se preko komfornog 9,2" multi-touch zaslona u boji. U opseg funkcija ubrajaju se bluetooth, SmartLink i Wi-Fi prijamna jedinica. Također je dostupan integrirani telefonski modul s brzom LTE internetskom vezom i otvorom za SIM kartice. Po četiri zvučnika u prednjem i stražnjem dijelu vozila pobrinut će se za savršen zvuk. Za vašu glazbenu kolekciju na raspolaganju vam stoji 10 gigabajta.

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

Prometne informacije/Google Earth

Pronađite najbolju moguću rutu do svog cilja: zahvaljujući aktualnim prometnim informacijama na svakom ćete putovanju imati potpuni pregled situacije u prometu. Na taj način možete brzo reagirati na nove situacije, gradilišta, prometne nezgode ili gužvu. Uz pomoć usluge Google Earth možete se čak uputiti i na virtualno putovanje na bilo koji dio svijeta. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu