Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Udobnost

Grijanje kola upravljača

Preko višenamjenskog kola upravljača možete upravljati radiouređajem i telefonom, a alternativno i DSG mjenjačem. Kolo upravljača moguće je opremiti funkcijom grijanja kojom se upravlja putem infotainment sustava. 

ŠKODA OCTAVIA Udobnost

Multimedijski držač

Eksterne uređaje moguće je sigurno transportirati u multimedijskom držaču dual-držača za napitke u središnjoj konzoli

ŠKODA OCTAVIA Udobnost

Maxi DOT zaslon u boji

Novi sustavi vam pomažu u svladavanju kritičnih situacija u vožnji i u eventualnom ublažavanju njihovih posljedica. Novost u OCTAVIJI predstavlja i Maxi DOT zaslon u boji. Na njemu se među ostalim prikazuju funkcije sustava potpore u vidnom polju vozača. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu