Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Povezivost

ŠKODA Connect

ŠKODA Connect pruža online usluge, prvenstveno orijentirane na vašu sigurnost. Usluge omogućuju jednostavan pristup online informacijama, kao i podacima o vozilu. 

 

ŠKODA OCTAVIA Povezivost

ŠKODA Connect: Infotainment online

Zahvaljujući ovoj informacijskoj usluzi uvijek na raspolaganju imate pregled aktualnog stanja u prometu: s navigacijskim sustavom, prometnim obavijestima, prikazom cijene benzina, prikazom parkirnih mjesta, informacijama o vremenu i mnogim drugim. 

ŠKODA OCTAVIA Povezivost

Posljednje parkirno mjesto

Na vašem smartphoneu prikazuje se točan položaj vašeg vozila, čak i na velikim parkiralištima, uključujući adresu, vrijeme i datum parkiranja.

ŠKODA OCTAVIA Povezivost

ŠKODA Connect: Proaktivne usluge

Proaktivna veza pruža uvid u tehniku vašeg vozila te predstojeća održavanja u servisu. Sustav na taj način te u suradnji s vašim ŠKODA trgovcem uvijek jamči tehnički besprijekorno stanje vašeg vozila.

ŠKODA OCTAVIA Povezivost

SOS tipka

Aktiviranjem crvene tipke ispod krova vozila aktivira se sustav poziva u nuždi. U slučaju sudara s aktiviranjem zračnih jastuka poziv u nuždi se inicira automatski.

ŠKODA OCTAVIA Povezivost

SmartLink

Pojam SmartLink oznaka je za tri standarda: Apple CarPlay, Google Android Auto i MirrorLink™. SmartLink omogućava komforno upravljanje odabranim aplikacijama smartphona preko glazbenog/infotainment sustava u vozilu dijelom čak i za vrijeme vožnje - po izboru preko dodirnog zaslona, elemenata za rukovanje ili putem upravljanja govornim naredbama.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu