Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Infotainment

Radio Swing

Radio Swing raspolaže 6,5-inčnim dodirnim zaslonom kao i otvorom za SD kartice i duplim tunerom. 

ŠKODA OCTAVIA Infotainment

Radio Bolero

Radio Bolero raspolaže 8-inčnim multitouch zaslonom u boji, otvorom za SD kartice, duplim tunerom, SmartLink i SmartGate funkcijama kao i Wi-Fi sučeljem za prijenos podataka vozila na smartphone, tablet ili laptop. 

ŠKODA OCTAVIA Infotainment

Radio i navigacijski sustav Amundsen

Radio i navigacijski sustav Amundsen raspolaže 8-inčnim multitouch zaslonom u boji, s dva  otvora za SD kartice, duplim tunerom za radiouređaj i mnogim drugim. Funkcija Media Command omogućuje vam pristup odabranim funkcijama navigacije i radiouređaja na vašem smarthponeu ili tabletu putem aplikacije ŠKODA Command.  

ŠKODA OCTAVIA Infotainment

Radio i navigacijski sustav Columbus

Radio i navigacijski sustav Columbus u sebi ima integriran sustav za prepoznavanje prometnih znakova i raspolaže 9,2-inčnim multitouch zaslonom u boji, s dva otvora za SD kartice, jednom DVD jedinicom, funkcijama SmartLink, SmartGate i mnogim drugim. Pored Media Command funkcije infotainment sustav Columbus raspolaže i potporom za zadržavanje voznog traka. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu