Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA RAPID SPACEBACK Infotainment

Glazbeni sustav Swing

Dječje pjesmice, pop, rock ili klasična glazba - glazbeni sustav Swing svakom će putniku skratiti vrijeme putovanja . Opremljen je radiouređajem, dualnom antenom i otvorom za SD kartice za reprodukciju MP3 i WMA datoteka i pojačalom.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Infotainment

Glazbeni sustav Bolero

Glazbeni sustav Bolero raspolaže 6,5-inčnim dodirnim zaslonom u boji s multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po zaslonu i senzorom približavanja. Zahvaljujući bluetooth handsfree sustavu i sustavu MirrorLinkTM svoj smartphone možete sigurno i komforno koristiti i za vrijeme vožnje. Osim toga Line-In audio priključak, USB priključak i otvor za SD kartice nude niz mogućnosti za reprodukciju željene glazbe, također i u MP3 i WMA formatu.

ŠKODA RAPID SPACEBACK Infotainment

Amundsen će vas navigirati do odredišta

Dinamički radio-navigacijski sustav Amundsen raspolaže 6,5-inčnim dodirnim zaslonom u boji s multitouch načinom rukovanja, funkcijom klizanja prstom po zaslonu i senzorom približavanja. Osim toga on raspolaže i navigacijskom funkcijom s kartama Europe.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu