Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA RAPID Prtljažnik

Transport dugih predmeta

Na prvi je pogled nećete povjerovati koliko prostora RAPID nudi u odnosu na svoju kompaktnu veličinu. A ipak: sasvim je dovoljno mjesta za putnike u stražnjem dijelu vozila. 

ŠKODA RAPID Prtljažnik

Mreže za odlaganje

Traženju u prtljažniku došao je kraj: s trodijelnim sustavom mreža za odlaganje više ništa neće kliziti po prtljažniku: svi predmeti i komadi prtljage ostat će na svome mjestu. 

ŠKODA RAPID Prtljažnik

Dvostruka prostirka za prtljažnik

Bez obzira je li riječ o priboru za pecanje, BMX biciklu ili igračkama za pijesak: dvostranom prostirkom prtljažnika izvrsno ste pripremljeni za transport svih predmeta. Jer zahvaljujući vodonepropusnoj strani čak i transport nešto prljavijih predmeta više neće predstavljati nikakav problem. 

ŠKODA RAPID Prtljažnik

Pokrivka prtljažnika

Pokrivka prtljažnog prostora često smeta kod transporta većih predmeta. Umjesto da je kompletno vadite, možete je smjestiti komforno iza stražnjih sjedala, tako da je nakon transporta odmah ponovno spremna na korištenje. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu