Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

Sonderabnehmer

Weiter
k

Autoškole

Mladi ljudi vole ŠKODU. Dinamični Spaceback posebno je prikladan za autoškole. Vaš ŠKODA trgovac rado će vas informirati o modelima prikladnima za autoškole i atraktivnom bonusu za posebne kupce.

Taksi

Elegantni Superb Combi predodređen je za korištenje kao taksi vozilo. Unutrašnja visina vozila i slobodni prostor za noge u stražnjem dijelu izvan su svake konkurencije. Svoje putnike dovezite sigurno i ugodno do odredišta. Bonus za posebne kupce stoji na raspolaganju i vama kao tvrtci za pružanje usluga taksi prijevoza.

Institucije

ŠKODA je partner izvršne vlasti i Austrijske vojske. Bonus za institucije predstavlja ŠKODA poticanje gospodarstva za institucije i javne ustanove.

Karitativne ustanove

ŠKODA podržava društvenu odgovornost te pomoću bonusa za humanitarne organizacije aktivno potiče institucije koje ispunjavaju ovaj zadatak i koje pružaju karitativne usluge za naše društvo. ŠKODA je partner službi za spašavanje, ustanova za njegu te socijalnih i vatrogasnih službi kao što su:

  • Austrijski Crveni križ
  • Austrijski samaritanski savez Österreichischer Samariterbund
  • Institucija za pomoć u Donjoj Austriji NÖ Hilfswerk
  • Caritas
  • Vatrogasni savez austrijske pokrajine Donja Austrija NÖ Landesfeuerwehrverband