Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Sonderabnehmer

Više
k

Autoškole

Mladi ljudi vole ŠKODU. Dinamični Spaceback posebno je prikladan za autoškole. Vaš ŠKODA trgovac rado će vas informirati o modelima prikladnima za autoškole i atraktivnom bonusu za posebne kupce.

Taksi

Elegantni Superb Combi predodređen je za korištenje kao taksi vozilo. Unutrašnja visina vozila i slobodni prostor za noge u stražnjem dijelu izvan su svake konkurencije. Svoje putnike dovezite sigurno i ugodno do odredišta. Bonus za posebne kupce stoji na raspolaganju i vama kao tvrtci za pružanje usluga taksi prijevoza.

Institucije

ŠKODA je partner izvršne vlasti i Austrijske vojske. Bonus za institucije predstavlja ŠKODA poticanje gospodarstva za institucije i javne ustanove.

Karitativne ustanove

ŠKODA podržava društvenu odgovornost te pomoću bonusa za humanitarne organizacije aktivno potiče institucije koje ispunjavaju ovaj zadatak i koje pružaju karitativne usluge za naše društvo. ŠKODA je partner službi za spašavanje, ustanova za njegu te socijalnih i vatrogasnih službi kao što su:

  • Austrijski Crveni križ
  • Austrijski samaritanski savez Österreichischer Samariterbund
  • Institucija za pomoć u Donjoj Austriji NÖ Hilfswerk
  • Caritas
  • Vatrogasni savez austrijske pokrajine Donja Austrija NÖ Landesfeuerwehrverband