Modeli

Interijer modela Škoda Scala Monte Carlo

NOVA PERSPEKTIVA

Za upravljačem modela Scala Monte Carlo potpuno ćete drugačije doživjeti pojam užitka u vožnji. Uhvatite višenamjensko sportsko kolo upravljača i raspolažite najnovijim informacijama uz opcijski prilagodljiv virtualni cockpit sa sportskom grafikom. Carbon dekor s kromiranim elementima "hot stamping" ili Black Dot dekor s crvenim elementima "hot stamping" (na slici) i ambijentalno osvjetljenje dostupno u dvije verzije - bijeloj i crvenoj - pridonose dinamičnom izgledu interijera.

Interijer modela Škoda Scala Monte Carlo

VIRTUALNI COCKPIT

Savršen pregled osigurava virtualni cockpit s lijepim digitalnim zaslonom od 10,25'' koji nudi izbor od pet načina prikaza, uključujući sportski. Virtualni cockpit prikazuje relevantne podatke o vozilu i vožnji, radio stanice, aktivne sustave potpore i informacije o navigaciji.

Interijer modela Škoda Scala Monte Carlo

SPORTSKA SJEDALA

Za potpuni doživljaj vožnje ovog dinamičnog modela interijer je opremljen pravim sportskim sjedalima. Robusna i istodobno komforna sportska sjedala jedinstvenog dizajna Monte Carlo s bočnom potporom pružit će vam potporu u svakom zavoju.

Interijer modela Škoda Scala Monte Carlo

PAPUČICE OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA

Papučice od nehrđajućeg čelika igraju važnu ulogu u povećanju sportskog karaktera interijera vozila. Područje za noge vozača čine vizualno zanimljivijim, a njihova srebrna boja u skladu je s drugim kromiranim elementima interijera. Opremljene su gumenim točkama kako vam noga nikad ne bi kliznula.

Interijer modela Škoda Scala Monte Carlo

PLOČICE PRAGOVA VRATA

Reljefnim nehrđajućim čelikom i natpisom Scala, pločice pragova prednjih vrata dodatno oplemenjuju interijer modela Scala Monte Carlo i štite pragove vrata pri ulasku.

Interijer modela Škoda Scala Monte Carlo

PANORAMSKI KROV

Veliki serijski panoramski krov sa zaštitom od sunca pušta dovoljno dnevnog svjetla u interijer. Staklo je zatamnjeno crnom bojom kako bi u vozilo ulazila samo ugodna količina svjetlosti i topline. Stakleni krov uključuje zaštitu od sunca s mogućnošću uvlačenja koja se inovativno otvara od straga prema naprijed, pružajući tako putnicima na stražnjim sjedalima više prostora za glavu i impresivan pogled.

Interijer modela Škoda Scala Monte Carlo

INTERIJER ZA OBITELJ

U interijeru ćete pronaći dovoljno prostora za komforne vožnje cijele obitelji. Praktičan prtljažnik uobičajena oblika s brojim točkama za pričvršćivanje i kukama nudi kapacitet od izdašnih 467 litara. Ako preklopite naslone stražnjih sjedala djeljive u omjeru 60/40, kapacitet prtljažnika raste na ogromnih 1.410 litara.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu