Modeli

Ć koda Scala - Eksterijer

Bezvremenska elegancija

Emotivan i dinamičan nastup modela Ć koda Scala naglaĆĄava snaĆŸan identitet ovog hatchbacka s petim vratima s kojim ćete se uvijek izdvajati iz mase. Svakoga dana iznova uĆŸivajte u modernom i bezvremenskom dizajnu, koji će se s vremenom doimati sve boljim.

Ć koda Scala - Eksterijer

Potpuna LED glavna svjetla

Ć koda Scala serijski je opremljena LED kratkim svjetlima i LED svjetlima za dnevnu voĆŸnju. JoĆĄ su privlačnija elegantna potpuna LED glavna svjetla koja uključuju tri LED modula u optici kristala i karakteristične "trepavice". LED-tehnologija nudi brojne prednosti: ĆŸarulje imaju dulji rok trajanja i troĆĄe manje električne energije.

Ć koda Scala - Eksterijer

Prepoznatljivi potpis

Nova Scala prvi je model u serijskoj proizvodnji u Europi koji umjesto logotipa marke na vratima prtljaĆŸnika nosi natpis Ć koda. Ovaj natpis zajedno sa straĆŸnjim staklom koje se proteĆŸe preko vrata prtljaĆŸnika i straĆŸnjih svjetala zaokruĆŸuje prepoznatljivi izgled straĆŸnjeg dijela modela.

Ć koda Scala - Eksterijer

Potpuna LED straĆŸnja svjetla

Scala je serijski opremljena LED straĆŸnjim svjetlima. U LED straĆŸnjim svjetlima svjetlosne su diode izvori svjetla za stop svjetla, straĆŸnja svjetla i svjetla za maglu. U ponudi dodatne opreme straĆŸnja su svjetla dostupna i u potpunoj LED izvedbi. Dodatna prednost ove atraktivne izvedbe su dinamični pokazivači smjera i straĆŸnja svjetla koja zadiru i u vrata prtljaĆŸnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu