Modeli

ŠKODA SCALA - Eksterijer

Bezvremenska elegancija

Emotivan i dinamičan nastup modela ŠKODA SCALA naglašava snažan identitet ovog hatchbacka s petorim vratima s kojim ćete se uvijek izdvajati iz mase. Svakoga dana iznova uživajte u modernom i bezvremenskom dizajnu, koji će se s vremenom doimati sve boljim.

ŠKODA SCALA - Eksterijer

Potpuna LED glavna svjetla

ŠKODA SCALA serijski je opremljena LED kratkim svjetlima i LED svjetlima za dnevnu vožnju. Još su privlačnija elegantna potpuna LED glavna svjetla koja uključuju tri LED modula u optici kristala i karakteristične "trepavice". LED-tehnologija nudi brojne prednosti: žarulje imaju dulji rok trajanja i troše manje električne energije.

ŠKODA SCALA - Eksterijer

Prepoznatljivi potpis

Nova SCALA prvi je model u serijskoj proizvodnji u Europi koji umjesto logotipa marke na vratima prtljažnika nosi natpis ŠKODA. Ovaj natpis zajedno sa stražnjim staklom koje se proteže preko vrata prtljažnika i stražnjih svjetala zaokružuje prepoznatljivi izgled stražnjeg dijela modela.

ŠKODA SCALA - Eksterijer

Potpuna LED stražnja svjetla

SCALA je serijski opremljena LED stražnjim svjetlima. U LED stražnjim svjetlima svjetlosne su diode izvori svjetla za stop svjetla, stražnja svjetla i svjetla za maglu. U ponudi dodatne opreme stražnja su svjetla dostupna i u potpunoj LED izvedbi. Dodatna prednost ove atraktivne izvedbe su dinamični pokazivači smjera i stražnja svjetla koja zadiru i u vrata prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu