Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SCALA - Eksterijer

Bezvremenska elegancija

Emotivan i dinamičan nastup modela ŠKODA SCALA naglašava snažan identitet ovog hatchbacka s petorim vratima s kojim ćete se uvijek izdvajati iz mase. Svakoga dana iznova uživajte u modernom i bezvremenskom dizajnu, koji će se s vremenom doimati sve boljim.

ŠKODA SCALA - Eksterijer

Potpuna LED glavna svjetla

ŠKODA SCALA serijski je opremljena LED kratkim svjetlima i LED svjetlima za dnevnu vožnju. Još su privlačnija elegantna potpuna LED glavna svjetla koja uključuju tri LED modula u optici kristala i karakteristične "trepavice". LED-tehnologija nudi brojne prednosti: žarulje imaju dulji rok trajanja i troše manje električne energije.

ŠKODA SCALA - Eksterijer

Prepoznatljivi potpis

Nova SCALA prvi je model u serijskoj proizvodnji u Europi koji umjesto logotipa marke na vratima prtljažnika nosi natpis ŠKODA. Ovaj natpis zajedno sa stražnjim staklom koje se proteže preko vrata prtljažnika i stražnjih svjetala zaokružuje prepoznatljivi izgled stražnjeg dijela modela.

ŠKODA SCALA - Eksterijer

Potpuna LED stražnja svjetla

SCALA je serijski opremljena LED stražnjim svjetlima. U LED stražnjim svjetlima svjetlosne su diode izvori svjetla za stop svjetla, stražnja svjetla i svjetla za maglu. U ponudi dodatne opreme stražnja su svjetla dostupna i u potpunoj LED izvedbi. Dodatna prednost ove atraktivne izvedbe su dinamični pokazivači smjera i stražnja svjetla koja zadiru i u vrata prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu