Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

ŠKODA SCALA - Interijer

Estetiku prati funkcionalnost

Potpuno nova unutrašnjost modela ŠKODA SCALA u skladu je s dizajnom eksterijera i primjer je visokokvalitetnog i pomno osmišljenog interijera. Prostranim interijerom dominiraju novo oblikovana instrumentna ploča i samostojeći zaslon veličine 9,2". I ovaj model pruža nenadmašnu ergonomičnost uobičajenu za modele marke ŠKODA.

ŠKODA SCALA - Interijer

Nova perspektiva

Za upravljačem modela SCALA vaš će pojam ugodne vožnje dobiti potpuno novu dimenziju. Sjedite za višenamjenskim sportskim kožnim upravljačem na udobnom sjedalu presvučenom visokokvalitetnim presvlakama od mikrovlakana Suedia i zahvaljujući virtualnom kokpitu uvijek ste informirani o aktualnim događanjima. Dodatne informacije, primjerice informacije o vremenu, pronaći ćete na zaslonu infotainment sustava koji je unutar vašeg vidnog polja.

 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu