Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Inspekcijski servisi

Više
k

Inspekcijski servisi: za skrb o vašoj ŠKODI na raspolaganju vam stoji razgranata servisna mreža poslovnica koja samo u Austriji obuhvaća više od 170 ŠKODA poslovnica.

ŠKODA poslovnice opremljene su najmodernijim, posebno razvijenim alatima i uređajima.

One nude stručno školovano osoblje i opsežan asortiman ŠKODA originalnih dijelova i ŠKODA originalne dodatne opreme.

Sve ŠKODA poslovnice rade u skladu s najnovijim smjernicama i uputama, čime je osigurano da se sve servisne usluge i usluge popravka provode na vrijeme i u izvrsnoj kvaliteti.

Pridržavanje smjernica i uputa u interesu je sigurnosti u prometu i dobrog tehničkog stanja vozila.

Sve ŠKODA poslovnice provode samodijagnozu svih sustava vozila, na temelju koje dobivaju uvid u opseg potrebnih radova, prateće troškove i rok završetka popravka.

ŠKODA poslovnice spremne su za skrb o vašem vozilu i izvršenje kvalitetnih radova.

Naljepnica s označenim rokom valjanosti tehničkog pregleda kod ŠKODE

Provjera radne i prometne sigurnosti motornih vozila (njem. §57a-Begutachtung) odnosi se na prvu registraciju u intervalu od tri - dvije - jedne godine i zakonski je propisana.

Vaša ŠKODA poslovnica je vaša stručna servisna radionica za dobivanje naljepnice s označenim rokom valjanosti tehničkog pregleda koja će vam po želji provesti provjeru radne i prometne sigurnosti vozila (njem. §57a-Begutachtung) zajedno s inspekcijskim servisom. Tako ćete uštedjeti vrijeme i novac.

Tehničari marke ŠKODA analiziraju vaš automobil - od guma preko kočionog sustava sve do elektroničkih sustava.

Na taj ćete način uvijek sigurno putovati sa svojom ŠKODOM!

Kontaktirajte svoju ŠKODA poslovnicu koja će vas informirati o svim detaljima u vezi s provjerom radne i prometne sigurnosti motornih vozila (njem. §57a-Begutachtung).

Servis

Kako biste sve inspekcijske servise proveli na vrijeme i kako nijedan ne biste propustili, na njih će vas podsjetiti pokazivač servisnih intervala u kombiniranom instrumentu ili naljepnica na strani instrumentne ploče na strani vozača.

ŠKODA poslovnica dodatno u Planu održavanja bilježi termin sljedećeg inspekcijskog servisa.

Preduvjet za obradu eventualnih zahtjeva na ostvarivanje jamstva predstavljaju potvrde o provedenim servisnim intervalima koje je izdala ŠKODA poslovnica.

Navedeni servisni intervali prilagođeni su normalnim uvjetima korištenja. U otežanim uvjetima neke servisne radove treba provesti i prije termina sljedećeg inspekcijskog servisa odnosno između pojedinih inspekcijskih servisa.

Otežanim uvjetima smatra se sljedeće:

  1. Upotreba goriva s većim udjelom sumpora
  2. Često prometovanje na kratkim dionicama
  3. Česti rad motora u praznom hodu (npr. taksi vozila)
  4. Rad vozila na područjima s većom koncentracijom prašine
  5. Česte vožnje s prikolicom
  6. Većinom vožnje s čestim zaustavljanjima, npr. gradske vožnje
  7. Korištenje vozila tijekom dužeg razdoblja na područjima sa zimskim temperaturama

Vaša ŠKODA poslovnica može vas informirati o tome jesu li u uvjetima korištenja vašeg vozila potrebni radovi između normalnih inspekcijskih servisa.

Detaljnije informacije o aktualnom opsegu radova inspekcijskog servisa i troškovima potražite u vašoj ŠKODA poslovnici.

Savjeti za servisiranje klima-uređaja

Utjecaji okoliša uvelike se mogu odraziti na funkcionalnost klima-uređaja. Posljedica može biti neugodan miris. Dodatno je moguća visoka koncentracija prašine i peludi. Naše ponude osiguravaju svjež zrak u vašoj ŠKODI.

Sredstvo za čišćenje isparivača u klima-uređaju neutralizira onečišćenja uzrokovana mikrobima, gljivicama i bakterijama te jednako toliko neugodne mirise. Na taj se način smanjuju alergijske reakcije.

Koristan savjet:
Svoj klima-uređaj uključite i zimi. Time ćete spriječiti taloženje na isparivaču i neugodne mirise. U unutrašnjost će dospijevati manje vlage i na taj ćete način smanjiti stvaranje rose na staklima.

KORISTAN SAVJET

Ostanite uvijek mobilni sa ŠKODA mobilnim jamstvom Plus! Kako je to moguće? Potpuno jednostavno. ŠKODA mobilno jamstvo Plus dobivate automatski i besplatno sa svakim novim vozilom, a produžuje se automatski pri svakom inspekcijskom servisu u ŠKODA poslovnici u Austriji bez ikakvih dodatnih troškova.