Modeli

ŠKODA SUPERB Combi iV stil života

NAJBOLJE OD OBA SVIJETA

Kombinacija prednosti električnih i konvencionalnih vozila nudi vam savršen pogonski sustav na svakom putovanju. Koristite električni pogon s dometom do 55 km utvrđenim u WLTP-u za tiha, udobna putovanja bez emisija. Na dužim poslovnim putovanjima, kada putujete u inozemstvo ili na odmor, upoznat ćete i cijeniti benzinski motor s 50-litarskim spremnikom benzina s dometom do 850 km.

ŠKODA SUPERB Combi iV stil života

UGODNO I JEDNOSTAVNO PUNJENJE

Izraz "Plug-in hybrid" znači da se baterija SUPERB Combi iV može napuniti spajanjem kabela za punjenje na struju - kod kuće, na poslu ili pak u trgovačkom centru. Prazna baterija može se napuniti Wallboxom od 3,6 kW za 3 sata i 30 minuta. Druga mogućnost je punjenje ili održavanje napunjenosti baterije tijekom vožnje pomoću benzinskog motora i povrat energije kočenjem.

ŠKODA SUPERB Combi iV stil života

OPREMLJEN ZA SVAKU SITUACIJU

Standardni izbor profila vožnje nudi tri nova načina rada kako bi se u potpunosti iskoristile sve funkcije iV-a. Ako pritisnete tipku "E-modul", vozilo se vozi isključivo električno. U hibridnom načinu rada automatski se regulira interakcija između benzinskog motora i elektromotora. Čim pritisnete gumb za dinamički način rada SPORT, vozilo vam nudi maksimalnu snagu od 218 KS.

ŠKODA SUPERB Combi iV stil života

PROSTORA KOLIKO GOD POŽELITE

Unatoč ugradnji akumulatora ispred stražnje osovine, ŠKODA SUPERB Combi iV ostaje impresivna, reprezentativna limuzina s posebnom udobnošću za sve putnike i prostranim prtljažnikom. Prostor za noge straga nudi velikodušnih 157 mm. Volumen prtljažnika od 510 litara osigurava izuzetnu funkcionalnost, praktičnu upotrebu i jednostavan pristup.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu