Modeli

Interijer modela Škoda Superb Combi Sportline

SPORSTKI AUTOMOBIL S POTPUNOM UDOBNOŠĆU

Unutrašnjost modela Škoda Superb Combi Sportline blista zahvaljujući dinamičnom dizajnu koji istovremeno nudi maksimalnu razinu udobnosti. Markantno sportska unutrašnja oprema u crnoj boji uključuje presvlaku krovne obloge, sportsko višenamjensko kolo upravljača s 3 kraka, podne prostirke sa srebrnim ukrasnim šavovima i sportska sjedala. 

Interijer modela Škoda Superb Combi Sportline

VIRTUALNI COCKIPIT SA SPORTSKIM KOLOM UPRAVLJAČA

Virtualni cockpit s mogućnošću slobodnog programiranja raspolaže izvanrednim 10,25" digitalnim zaslonom s pet različitih prikaza uključujući sportski zaslon, a pobrinut će se za savršenu preglednost. U posebne karakteristike modela Sportline ubraja se karbonska izvedba koja mijenja pozadinu za natpis i izgled. Sportsko višenamjensko kolo upravljača s 3 kraka izrađeno od perforirane kože i ukrašeno srebrnim šavovima dolazi u sklopu serijske opreme. 

Interijer modela Škoda Superb Combi Sportline

SJEDALA SA STILOM

Za pravi osjećaj vožnje u sportskom automobilu ne smiju nedostajati odgovarajuća sportska sjedala. I ovdje Superb Combi Sportline može mnogo toga ponuditi: robusna i istovremeno udobna sjedala s presvlakama od Alcantare/umjetne kože i bočnim osloncem pružit će vam stabilnost u svakom zavoju. 

Interijer modela Škoda Superb Combi Sportline

PRAVA ATMOSFERA ZA SVAKU PRIGODU

Serijsko LED ambijentalno osvjetljenje unutrašnjeg prostora obuhvaća deset različitih nijansi boja i može se regulirati preko infotainment sustava. Karakterističan karbonski dizajn savršeno se uklapa u sportsku unutrašnjost. Amblem Sportline na instrumentnoj ploči na suvozačevoj strani ukazuje na poseban koncept ovog modela. 

Interijer modela Škoda Superb Combi Sportline

PAPUČICE OD PLEMENITOG ČELIKA

Papučice od plemenitog čelika neizostavan su element kada je elegancija unutrašnjosti u pitanju. Srebrna boja koja pristaje uz unutrašnje elemente od kroma vizualno poboljšava prostor za noge na vozačevoj strani. Zahvaljujući gumiranoj strukturiranoj podlozi stopalo neće kliziti. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu