Modeli

Interijer modela ŠKODA SUPERB Combi SPORTLINE

SPORSTKI AUTOMOBIL S POTPUNOM UDOBNO┼á─ćU

Unutra┼ínjost modela ┼áKODA SUPERB Combi SPORTLINE blista zahvaljuju─çi dinami─Źnom dizajnu koji istovremeno nudi maksimalnu razinu udobnosti. Markantno sportska unutra┼ínja oprema u crnoj boji uklju─Źuje presvlaku krovne obloge, sportsko vi┼íenamjensko kolo upravlja─Źa s 3 kraka, podne prostirke sa srebrnim ukrasnim ┼íavovima i sportska sjedala. 

Interijer modela ŠKODA SUPERB Combi SPORTLINE

VIRTUALNI COCKIPIT SA SPORTSKIM KOLOM UPRAVLJA─îA

Virtualni cockpit s mogu─çno┼í─çu slobodnog programiranja raspola┼że izvanrednim 10,25" digitalnim zaslonom s pet razli─Źitih prikaza uklju─Źuju─çi sportski zaslon, a pobrinut ─çe se za savr┼íenu preglednost. U posebne karakteristike modela SPORTLINE ubraja se karbonska izvedba koja mijenja pozadinu za natpis i izgled. Sportsko vi┼íenamjensko kolo upravlja─Źa s 3 kraka izra─Ĺeno od perforirane ko┼że i ukra┼íeno srebrnim ┼íavovima dolazi u sklopu serijske opreme. 

Interijer modela ŠKODA SUPERB Combi SPORTLINE

SJEDALA SA STILOM

Za pravi osje─çaj vo┼żnje u sportskom automobilu ne smiju nedostajati odgovaraju─ça sportska sjedala. I ovdje SUPERB Combi SPORTLINE mo┼że mnogo toga ponuditi: robusna i istovremeno udobna sjedala s presvlakama od Alcantare/umjetne ko┼że i bo─Źnim osloncem pru┼żit ─çe vam stabilnost u svakom zavoju. 

Interijer modela ŠKODA SUPERB Combi SPORTLINE

PRAVA ATMOSFERA ZA SVAKU PRIGODU

Serijsko LED ambijentalno osvjetljenje unutra┼ínjeg prostora obuhva─ça deset razli─Źitih nijansi boja i mo┼że se regulirati preko infotainment sustava. Karakteristi─Źan karbonski dizajn savr┼íeno se uklapa u sportsku unutra┼ínjost. Amblem SPORTLINE na instrumentnoj plo─Źi na suvoza─Źevoj strani ukazuje na poseban koncept ovog modela. 

Interijer modela ŠKODA SUPERB Combi SPORTLINE

PAPU─îICE OD PLEMENITOG ─îELIKA

Papu─Źice od plemenitog ─Źelika neizostavan su element kada je elegancija unutra┼ínjosti u pitanju. Srebrna boja koja pristaje uz unutra┼ínje elemente od kroma vizualno pobolj┼íava prostor za noge na voza─Źevoj strani. Zahvaljuju─çi gumiranoj strukturiranoj podlozi stopalo ne─çe kliziti. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu