Modeli

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Interijer

Svjetlosni efekti koji se mijenjaju insceniraju unutrašnji prostor SUPERBA SportLine Combi na sasvim različit način ovisno o statusu vozila. Za to se brinu optička vlakna koja ukrašavaju instrumentnu ploču i obloge vrata.

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Sportski dizajn kola upravljača

Markantno trokrako sportsko kolo upravljača SUPERBA Combi SportLine opremljeno je tipkama za mijenjanje stupnjeva prijenosa DSG mjenjača, a svojom crnom kožom i srebrnim ukrasnim šavovima postavlja i vizualne akcente.

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Performance Monitor

Performance monitor specijalna je funkcija SUPERBA Combi SportLine pomoću koje možete uživati u sportskoj dimenziji automobila. Prikazuje se na zaslonu infotainmenta i informira vas o g-silama prilikom ubrzanja kao i temperaturi ulja i rashladne tekućine.

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Vaša preferirana namještanja pritiskom na gumb

Zahvaljujući modusu personaliziranja različiti vozači mogu odmah nakon ulaska u automobil pozvati svoja individualna namještanja. Na osnovu ključa vozilo prepoznaje namještanja vozača i automatski ih prilagođava. U moguća personaliziranja ubrajaju se modus vožnje, namještanje sjedala, sustavi potpore, namještanja infotainmenta i mnoga druga.

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Izvolite ući u vozilo

SUPERB Combi SportLine raspolaže detaljima koji odražavaju izumiteljski duh marke ŠKODA. Dekorativne letvice u pragovima štite ovo izloženo područje od oštećenja i vozilu istodobno daju jedinstven izgled.

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Naplatci

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Zurück zur öffnenden Seite
Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) koji nam pomažu da vam pružimo bolje korisničko iskustvo.
Prihvati i nastavi