Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Modeli

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Interijer

Svjetlosni efekti koji se mijenjaju insceniraju unutrašnji prostor SUPERBA SportLine Combi na sasvim različit način ovisno o statusu vozila. Za to se brinu optička vlakna koja ukrašavaju instrumentnu ploču i obloge vrata.

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Sportski dizajn kola upravljača

Markantno trokrako sportsko kolo upravljača SUPERBA Combi SportLine opremljeno je tipkama za mijenjanje stupnjeva prijenosa DSG mjenjača, a svojom crnom kožom i srebrnim ukrasnim šavovima postavlja i vizualne akcente.

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Performance Monitor

Performance monitor specijalna je funkcija SUPERBA Combi SportLine pomoću koje možete uživati u sportskoj dimenziji automobila. Prikazuje se na zaslonu infotainmenta i informira vas o g-silama prilikom ubrzanja kao i temperaturi ulja i rashladne tekućine.

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Vaša preferirana namještanja pritiskom na gumb

Zahvaljujući modusu personaliziranja različiti vozači mogu odmah nakon ulaska u automobil pozvati svoja individualna namještanja. Na osnovu ključa vozilo prepoznaje namještanja vozača i automatski ih prilagođava. U moguća personaliziranja ubrajaju se modus vožnje, namještanje sjedala, sustavi potpore, namještanja infotainmenta i mnoga druga.

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Izvolite ući u vozilo

SUPERB Combi SportLine raspolaže detaljima koji odražavaju izumiteljski duh marke ŠKODA. Dekorativne letvice u pragovima štite ovo izloženo područje od oštećenja i vozilu istodobno daju jedinstven izgled.

ŠKODA SUPERB Combi SportLine Dizajn

Naplatci

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu