Modeli

ŠKODA SUPERB Combi Tehnologija

Snažni i ekonomični motori

Novom SUPERBU Combi ne nedostaje snage pod poklopcem motora, što vam omogućuje sigurno savladavanje manevara pretjecanja i brzih izmjena traka. Najmoćniji 2,0 l TSI pogon na sva četiri kotača ima snagu 272 KS i okretni moment do 350 Nm. Vrhunski dizelski motor isporučuje 190 konjskih snaga i 400 Nm. Svi se motori odlikuju izuzetnom potrošnjom goriva i zadovoljavaju najnovije standarde o emisiji štetnih plinova.

 

ŠKODA SUPERB Combi Tehnolgija

DSG mjenjač

Većina SUPERB Combi motora opremljeni su DSG automatskim mjenjačem. Prednosti su sasvim jasne: Promjena brzina je glatka i potrošnja goriva je smanjena.

ŠKODA SUPERB Combi Tehnolgija

Pogon na sve kotače

Najmoćniji benzinski i dizelski modeli su opremljeni s pogonom na sve četiri kotača. 

Elektronički upravljana spojka s više ploča pogona na sva četiri kotača reagira u nekoliko milisekundi na najmanju promjenu među kotačima modela SUPERB Combi. Ovo poboljšava rukovanje i povećava sigurnost.

ŠKODA SUPERB Combi Technologie

Dinamična kontrola podvozja (DCC) s izborom profila vožnje

Za maksimalni užitak u vožnji, SUPERB Combi opremljen je dinamičnim upravljanjem podvozja, uključujući izbor profila putovanja. Možete birati između nekoliko modusa koji prilagođavaju karakteristike prigušivanja i upravljanja. Konfigurirajte automobil prema vlastitim željama i jednostavno pređite iz udobnog, opuštenog načina u dinamični, sportski profil vožnje jednim pritiskom na gumb.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu