Modeli

Škoda Superb Combi Povezivost

Najmoderniji infotainment sustavi

Odaberite između tri vrhunska infotainment sustava s zaslonom u veličinama od 8 do 9,2 inča. Prvoklasna radio i navigacijski sustav "Amundsen", koji standardno uključuje virtualni kokpit, mogućnost povezivanja usluga Škoda Connect, 3D navigaciju i te mogućnost upravljanja kontrolama glasom.

Škoda Superb Combi Povezivost

Škoda Connect aplikacija

Instalacijom Škoda Connect aplikacije na vaš smartphone ili pametni sat možete pomoću daljinskog pristupa provjeriti jesu li zatvoreni svi prozori na vašem vozilu ili primjerice, koliko vam je gorivo preostalo u spremniku ili ukupni broj prijeđenih kilometara. I to je tek početak. 

Škoda Superb Combi Povezivost

Infotainment Online

S uslugama Infotainment Online do svog ćete cilja stići brzo i udobno. Pomoću ovih usluga vaš infotainment sustav prima informacije o prometu u stvarnom vremenu, ažuriranja na mreži putem karte, vremenske prognoze (u obliku grafike), cijene goriva i informacije o besplatnom parkiranju na vašem području. I to nije sve.

Škoda Superb Combi Povezivost

Daljinski pristup

Daljinski pristup, jedna od usluga Škoda Connecta, omogućuje potpuno novi način upravljanja vozilom - povezivanjem vašeg vozila s vašim smartphoneom. Tako možete pomoću funkcije "Zaključavanje i otključavanje" upravljati vozilom. Posebno korisno, kada se sjetite da ste zaboravili zaključati vozilo ili za nekog drugog želite kratko otključati vozilo. 

Škoda Superb Combi Povezivost

Poziv u slučaju nužde

Određene usluge Škoda Connect aktiviraju se pomoću tipki na krovu vašeg vozila. Crvena tipka za hitne slučajeve odmah upućuje hitni poziv ako sudjelujete ili svjedočite ozbiljnoj nesreći. Srednja tipka povezuje se sa Škoda servisnim centrom u slučaju kvara. Lijevi gumb daje dodatne informacije o Škoda Infoline.

Škoda Superb Combi Povezivost

Pretinac za mobitel

Pretinac koji tijekom vožnje služi kao siguran prostor za odlaganje vašeg smartphonea. Osim toga, određeni tipovi smartphonea se mogu i bežično puniti u pretincu za mobitele.

Škoda Superb Combi Povezivost

SmartLink

SmartLink povezuje vaš smartphone s integriranim infotainment sustavom putem Apple CarPlay ili Android Auto. Služite se navigacijskim sustavom, puštajte glazbu ili slušajte svoje omiljene podcaste preko vama omiljenih aplikacija, a čak se možete brinuti o svojim porukama i pozivima. 

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu