Modeli

Škoda Superb Combi Sustavi potpore za veću udobnost

Automatska kontrola udaljenosti (ACC)

Nova značajka automatske regulacije udaljenosti može unaprijed očitati ograničenja brzine, kao i druge prometne znakove te prema tome automatski regulirati brzinu kretanja vašeg vozila. Primjerice, ako ste sa svojim Superbom Combi na autoputu i stignete do gradskog područja, automatski će se brzina prilagoditi na 80 km/h. Tek po izlasku iz gradskog područja će asistent vratiti brzinu do ograničenja za vožnju na autoputu.

Škoda Superb Combi Sustavi potpore za veću udobnost u vožnji

Sustav potpore u gužvi

Ovaj sustav nudi veću sigurnost i udobnost u prometnim gužvama i zaustavljanju u prometu. Pomoćnik za zastoj u prometu koristi DSG mjenjač s dvostrukim kvačilom, te sustave potpore za prediktivni tempomat i održavanje vozila unutar vozne trake kao i sustave potpore za promjenu staze.

Škoda Superb Combi Sustavi potpore za veću udobnost u vožnji

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Pomoću jedinice za obradu slike, vozilo provjerava prepoznate prometne znakove i usklađuje rezultate s navigacijskim podacima. Sustav može otkriti ograničenja brzine i znakove o zabrani pretjecanja, kao i dodatne informacije. Isto tako, on uzima u obzir znakove koji otkazuju prethodno ograničenje i prikazuje ih vozaču.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu