Modeli

ŠKODA SUPERB iV Inovativne značajke

Decentni pionir

Dizajn SUPERB iV gotovo je identičan dizajnu konvencionalne verzije. Revidirana rešetka je gotovo u potpunosti zatvorena i skriva otvor za punjenje ispod poklopca. IV oznaka na vratima prtljažnika ukazuje na poseban pogon vozila.

ŠKODA SUPERB iV Inovativne značajke

ISPUNJAVA SVE VAŠE ŽELJE

Izgled i oprema unutrašnjosti vozila odgovaraju konvencionalnom modelu, odnosno odabranoj opremi - radilo se o udubnoj varijanti opreme Style ili estetskoj opremi SPORTLINE. Standardne značajke unutrašnjosti iV-a uključuju dodatne tipke za odabir E-modula i SPORT načina odzračivanja spremnika.

ŠKODA SUPERB iV Inovativne značajke

SUVREMENA POVEZIVOST

U usporedbi s konvencionalnim modelima SUPERB-a, iV vam nudi najnovije infotainment sustave treće generacije koji su opremljeni najsuvremenijom tehnologijom. Integrirana eSIM kartica osigurava vam da ste uvijek na mreži, a zahvaljujući novim uslugama daljinskog pristupa iz ŠKODA Connecta, možete koristiti svoj pametni telefon za daljinsko upravljanje punjenja akumulatora vozila ili uključivanje klimatizacijskog sustava prije nego što započnete putovanje.

ŠKODA SUPERB iV Inovativne značajke

EKSKLUZIVNE ZNAČAJKE

Ostale standardne značajke SUPERB iV uključuju odabir profila vožnje i kabel za punjenje za punjenje iz kućanske utičnice. Ekskluzivna dodatna oprema uključuje kabel za punjenje na AC stanicama za brže punjenje, sound sustav ŠKODA, potporu za prikaz okruženja "Area View" i pomoćnik za lakše rukovanje prikolicama.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu