Modeli

Jednostavno parkiranje modela Škoda Superb L&K

AREA VIEW

Želite li znati točno što se događa oko vozila? Sustav Area View na zaslonu sustava infotainment prikazuje nekoliko različitih kutova oko vozila, snimljenih širokokutnim lećama četiriju kamera postavljenih sprijeda i straga te na kućištima vanjskih zrcala. Panoramski prikaz vozila od 360 stupnjeva olakšava parkiranje ili manevriranje u uskim ulicama.

Jednostavno parkiranje modela Škoda Superb L&K

SUSTAV POTPORE ZA MANEVRIRANJE PRIKOLICOM (TRAILER ASSIST)

Želite li kupiti novi karavan, ali vam vožnja unatrag predstavlja noćnu moru? Sustav potpore za manevriranje prikolicom (Trailer Assist) preuzima kontrolu pri vožnji unatrag u karavanu. Sve što morate učiniti jest odlučiti gdje želite voziti unatrag, kada krenuti i zaustaviti se. Ništa lakše.

Jednostavno parkiranje modela Škoda Superb L&K

POTPORA PRI PARKIRANJU (PARK ASSIST)

Potpora pri parkiranju (Park Asisst) poluautomatski upravlja vozilom u okomita parkirna mjesta (unaprijed i unatrag) te iz paralelnih parkirnih mjesta i u njih. Sustav vam pomaže automatskim izvršavanjem optimalnih pokreta upravljača za parkiranje unutar linija. Sve što vi trebate napraviti je ubrzati i kočiti.

Jednostavno parkiranje modela Škoda Superb L&K

KONTROLA RAZMAKA PRI PARKIRANJU (PARK DISTANCE CONTROL) UZ POTPORU ZA MANEVRIRANJE (MANOEUVRE ASSIST)

Sustav upozorava na potencijalni rizik od sudara s preprekama tijekom parkiranja na temelju podataka dobivenih od senzora, parametara vožnje i kuta kola upravljača. Radi izbjegavanja situacija parkiranja u kojima ne zakočite na vrijeme kao odgovor na upozorenja o udaljenosti, Superb uključuje potporu za manevriranje Manoeuvre Assist, značajku koja zaustavlja vozilo radi izbjegavanja sudara.

Jednostavno parkiranje modela Škoda Superb L&K

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG (S BRISAČEM)

Pri aktivaciji stupnja za vožnju unatrag aktivira se kamera u poklopcu prtljažnika i slika se prikazuje na zaslonu sustava infotainment. Dinamične linije putanje preko slike pokazuju smjer u kojem bi vozilo išlo s trenutačnim položajem kola upravljača ili naznačuju kada ga treba okrenuti.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu